CAMBRILS BATEGA - CONCERT SOLIDARI - Rock&Cor - Parc Samà

CAMBRILS BATEGA - CONCERT SOLIDARI - Rock&Cor - Parc Samà

Ver entradas
CAMBRILS BATEGA    - CONCERT SOLIDARI  - Rock&Cor  - Parc Samà

CAMBRILS BATEGA - CONCERT SOLIDARI - Rock&Cor - Parc Samà

Parc Sama (Obertura de portes 21,00 hores) CAMBRILS. PARC SAMÁ Carretera de Vinyols s/n. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

L'espectacle que es proposa és un concert solidari i participatiu de cançons reconegudes de rock, que seran interpretades per un cor de 100 cantaires de Cambrils, acompanyats per una banda de rock  (teclats: Albert Galcerà; guitarra Georgi Olshanetsky; bateria Francesc Martin i baix Artemi Agràs), sota la direcció de Robert Faltus.  Els cantaires que participen a l’activitat són: Cor Adagio , Cor Vivace i Cor Kodaly de l’Escola Municipal de Musica de Cambrils, Coral Verge del Camí i cantaires a títol individual.

Amb aquest  concert, a més de gaudir d'un bon espectacle, demostraràs teva actitud solidària ja que la recaptació íntegra de les entrades anirà destinada a 2 entitats: Fundació Fero (Recerca Contra el càncer) i Fundació Miquel Valls (Esclerosi Lateral Amiotròfica).

El concert està organitzat per l'Ajuntament de Cambrils, la Coral Verge del Camí i l'EMMC. Hi col·labora Diputació de Tarragona i Parc Samà

_________________________________________________________________

El espectáculo propuesto es un concierto solidario y participativo de reconocidas canciones de rock, que será interpretado por un coro de 100 cantantes de Cambrils, acompañados de una banda de rock (teclados: Albert Galcerà; guitarra Georgi Olshanetsky; batería Francesc Martin y bajo  Artemi Agràs) , bajo la dirección artística de Robert Faltus. Los cantores que participan en la actividad son: Coro Adagio, Coro Vivace y Coro Kodaly de la Escola Municipal de Música de Cambrils, Coral Verge del Camí y cantantes individuales.

Con este concierto, además de disfrutar de un buen espectáculo, demostrarás tu actitud solidaria ya que la totalidad de la recaudación de entradas se destinará a 2 entidades: Fundación Fero (Investigación Contra el Cáncer) y Fundació Miquel Valls (Esclerosis Lateral Amiotrófica).

El concierto está organizado por el Ajuntament de Cambrils, la Coral Verge del Camí y la EMMC. Colaboran la Diputació de Tarragona y Parc Samà.

____________________________________________________________________________________________

Le spectacle proposé est un concert solidaire et participatif de chansons rock renommées, qui sera interprété par un chœur de 100 chanteurs de Cambrils, accompagné d'un groupe de rock (claviers : Albert Galcerà ; guitare Georgi Olshanetsky ; batteur Francesc Martin et guitare basse Artemi Agràs) , sous la direction de Robert Faltus. Les chanteurs qui participent à l'activité sont: la chorale Adagio, la chorale Vivace et la chorale Kodaly de l'École municipale de musique de Cambrils, la chorale Verge del Camí et des chanteurs individuels.

Avec ce concert, en plus de profiter d'un bon spectacle, vous montrerez votre attitude de solidarité car la totalité de la collecte de billets ira à 2 fondations: Fundación Fero (Recherche contre le cancer) et Fundació Miquel Valls (personnes touchées par Sclérose latérale amyotrophique).

Le concert est organisé par la Mairie de Cambrils, le Chœur Verge del Camí et l'EMMC, avec la collaboration du Conseil provincial de Tarragone et le Parc Samà.

______________________________________________________________________________________________

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

39 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 10/07/2022
FANTÀSTIC CONCERT
VA SER UN CONCERT FANTÀSTIC EN UN LLOC MERAVELLÓS. LES CANÇONS VAN SER MOLT ENCERTADES I DIVERTIDES I HO VAN FER DE MARAVILLA, UN CONJUNT INMILLORABLE. ESPERO QUE L'ANY VINENT HO TORNIN A REPETIR
Montse
19/07/2022
Opinión verificadaAsistió el 10/07/2022
Excelente
Cuándo salen las entradas a la venta para la próxima edición?
Ventura
18/07/2022
Opinión verificadaAsistió el 10/07/2022
una sorpresa muy agradable
Espero la nueva edición para disfrutar de las voces y la música en plena naturaleza . Gran organización .
Maite
15/07/2022
Opinión verificadaAsistió el 10/07/2022
Comentari increïble :
Per mi va ser una experiència increïble, el consert i tot en si va ser una passada. Si fos per mi ho tornaria a repetir perquè va ser súper guai !
Anna Martí
14/07/2022
Opinión verificadaAsistió el 10/07/2022
Enorme espectacle. Molt bona organització.
El marc és bell. Ben organitzat. Millor interpretació. I sublim participació de la gent.
Joan Llaveria Pijuan
13/07/2022
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

ASSOCIACIO CORAL VERGE DEL CAMI

Ver detalles