Carla a Terrassa

Carla a Terrassa

Ver entradas
Carla a Terrassa

Carla a Terrassa

Casa Museu Alegre de Sagrera - Terrassa. C/ Font Vella, 29. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

CARLA, l'alter ego de la vigatana Carla Serrat, ha tornat amb un nou disc sota el braç, Kill a Feeling (Great Canyon Records, 2019) que li ha valgut el Premi Enderrock com a Millor Disc del 2019 en Altres Llengües.

Aquestes noves cançons han estat produïdes per Àlex Ferrer (aka Sidechains) -la meitat del duo The Requesters, juntament amb John Talabot- i que anteriorment ha treballat amb bandes com Delorean i The Suicide of Western Culture, entre molts d'altres.

El seu germà Toni Serrat, que forma part del projecte des de l'inici, aporta la pinzellada analògica amb la bateria i percussions.

Kill a Feeling ha estat masteritzat pel prestigiós enginyer britànic John Davis (Blur, FKA twigs, Haim i Lana del Rey, entre d'altres).

A diferència de Night Thoughts, Kill a Feeling és un àlbum més lluminós i amb un caràcter descaradament més pop que l'anterior. En un món perfecte, Johnny Jewel, no dubtaria en comptar amb CARLA per a la família Italians Do it Better després d'escoltar 'Traces'; de la mateixa manera que Victoria Legrand no s'ho pensaria ni un moment en moure la seva cabellera al vent després d'escoltar 'Remember me'. I encara més: CARLA, en aquest treball de llarga durada, firma el seu tema més ballable fins a la data, 'It's a Race', i ens fa més suportable l'espera per a l'arribada de l'estiu amb 'Discover', en la que explora per primer cop els sons baleàric. És clar que hi ha cançons marca de la casa de synthpop fosc i contemplatiu com 'Fire', en la que la seva germana i cantautora internacional Joana Serrat l'acompanya amb la seva carismàtica veu. Sens dubte, aquest segon LP és un gran pas endavant per a aquesta orfebre del pop electrònic. Aquells que ja la coneixien quedaran encara més meravellats amb la seva nova proposta. 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Great Canyon Records

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información