CCC#78_Blanca Tolsà

CCC#78_Blanca Tolsà

Ver entradas
CCC#78_Blanca Tolsà

CCC#78_Blanca Tolsà

La Caldera Les Corts. Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Mostra del treball en procés Parafonies


Quan dues ones sonores de la mateixa freqüència s'emeten alhora les percebem com una de sola. En canvi, quan dues ones sonores amb una lleugera diferència entre les seves freqüències es troben en un punt o una regió de l'espai, baten entre si produint a l'orella humana una tercera ona.


Parafonías explora les friccions que es produeixen entre l'esfera del moviment i l'esfera de la veu i com en jugar amb les distàncies entre totes dues apareix un tercer ens no premeditat.


El punt de partida va ser observar les sintonies que es produeixen entre cos i veu durant un acte comunicatiu: les maneres en què, en parlar, el gest i la intenció donen suport a la paraula, el llenguatge, per emfatitzar-ne la missió comunicativa. La investigació neix del desig de desfer l'uníson i desmuntar les associacions dominants per connectar amb significats i maneres de fer desconeguts, permetent relacions menys intuïtives i que així emergeixin imaginaris inesperats.


Durant la residència a la Caldera la investigació es realitzarà amb els intèrprets Pepe González, Mariona Moranta i Berta Pascual. A la creació musical hi serà Rodrigo Rammsy.


BLANCA TOLSÀ (Ontinyent, València, 1991). Graduada en dansa contemporània pel Conservatori Professional Institut del Teatre de Barcelona. El 2016 finalitza Itdansa, seguidament treballa amb Ariadna Montfort per a Moaré (Grec Festival 2017). El 2017 interpreta 24 Preludi de Zappalà Compagnia. Després integra a Wu Wei de Raquel Klein, per la qual rep el Premi Butaca 2020 per millor intèrpret femenina en 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

La Caldera Les Corts

Ver detalles