Cicle Emergent Rodautors - Hoven 23 de Desembre

Cicle Emergent Rodautors - Hoven 23 de Desembre

Ver entradas
Cicle Emergent Rodautors - Hoven 23 de Desembre

Cicle Emergent Rodautors - Hoven 23 de Desembre

Sala New Fizz. Carrer Balmes, 83 , 08008. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

El cicle Emergent de Rodautors es un Cicle de 10 concerts que és duran a terme entre els mesos d'octubre del 2021 i febrer del 2022 a la sala New Fizz de Barcelona.

Pretén ser un altaveu per als cantautors i cantautores emergents que varen ser seleccionats per tocar a la quarta edició del Festival Rodautors al 2020, que lamentablement, a causa de la pandèmia de la Covid-19 va haver de ser anul·lat.

Amb l'objectiu d'oferir aquell espai de mostra que se'ls hi va prometre als seleccionats, Rodautors i New Fizz uneixen forces per apropar la música d'autor a tothom.

Un cartell de luxe, a un espai especial i íntim a qui molts dels assistents al micro obert de Rodautors a Barcelona consideren la casa dels Cantautors, farà de cada un dels concerts un instant màgic i únic.

Ara, més que mai, creiem en la necessitat d'aquests petits regals, la música està viva, vine a gaudir-la amb nosaltres.


Hoven és el nom artístic del projecte d'indie folk creat per Pol Joven, músic lleidatà de 24 anys. Després de viure a Lleida, Praga i a l'extraradi de Londres, decideix crear un projecte independent amb les seves composicions, publicant 5 singles durant el primer any. Al 2021, el projecte creix i s'incorporen 4 músics de l'escena lleidatana: Genís Bages, Vicent Monfà, Pau Gairí i Arnau Martínez.

A finals de 2021, publiquen el seu primer treball titulat "The Waters EP".

Les seves composicions prenen com a referència l'indie-folk americà (Bon Iver, Gregory Alan Isakov) i l'indie-folk britànic (Ben Howard); encara que no renuncien a les arrels del folk clàssic com James Taylor, John Denver o John Prine.


----------------------------------------------------------


El cicle Emergent de Rodautors es un Ciclo de 10 conciertos que se llevarán a cabo entre los meses de octubre del 2021 y febrero del 2022 en la sala New Fizz de Barcelona.

Pretende ser un altavoz para los cantautores y cantautoras emergentes que fueron seleccionados para tocar en la cuarta edición del Festival Rodautors en el 2020, que lamentablemente, a causa de la pandemia de la Covid-19 tuvo que ser anulado.

Con el objetivo de ofrecer aquel espacio de muestra que se les prometió a los seleccionados Rodautors y New Fizz unen fuerzas para acercar la música de autor a todo el mundo.

Un cartel de lujo, en un espacio especial e íntimo a quién muchos de los asistentes al micro abierto de Rodautors en Barcelona consideran la casa de los cantautores, hará de cada uno de los conciertos un instante mágico y único.

Ahora, más que nunca, creemos en la necesidad de estos pequeños regalos, la música está viva, ven a disfrutarla con nosotros.


Hoven es el nombre artístico del proyecto de indie folk creado por Pol Joven, músico leridano de 24 años. Tras vivir en Lleida, Praga y en el extrarradio de Londres, decide crear un proyecto independiente con sus composiciones, publicando 5 singles durante el primer año. Al 2021, el proyecto crece y se incorporan 4 músicos de la escena leridana: Genís Bages, Vicente Monfà, Pau demasiadas y Arnau Martínez.

A finales de 2021, publican su primer trabajo titulado "The Waters EP".

Sus composiciones toman como referencia el indie-folk americano (Bon Iver, Gregory Alan Isakov) y el indie-folk británico (Ben Howard); aunque no renuncian a las raíces del folk clásico como James Taylor, John Denver o John Prine.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Associació Rodautors

Ver detalles