Concert Solidari Cor Carlit Gospel "No te olvides de Haití"

Concert Solidari Cor Carlit Gospel "No te olvides de Haití"

Ver entradas
Concert Solidari Cor Carlit Gospel "No te olvides de Haití"

Concert Solidari Cor Carlit Gospel "No te olvides de Haití"

Basílica de Santa Maria del Pi, Barcelona. Plaça del Pi, 7. Ver mapa

13/12/2019

20:00

Compra tus entradas

Entrada

12,00 €

Donatiu "Fila 0"

i

10,00 €

Aportacions sense accés al recinte

En este evento entradium colabora asumiendo los gastos de gestión :)

Total 0,00 €

Descripción

El Cor Carlit Gospel,  el cor de góspel més antic de l'estat espanyol, amb més de 30 de trajectòria, canta per Haití, col·laborant amb l'ONG catalana Familias Sin Fronteras por la Infancia.

Els nivells d’alfabetització i d’educació en general a Haití són molt baixos, l’escolarització és una eina essencial per millorar les condicions de vida dels menors, que d’altra forma, es veuen abocats a un futur incert, en el país més pobre d’Amèrica i de l’Hemisferi Occidental.

Davant aquesta situació de risc, l'ONG Famílias Sin Fronteras por la Infancia en col·laboració amb les Escuelas Bresma inicia el projecte de rehabilitació i construcció d’escoles gratuïtes, on a més a més d’educació i professorat es proporciona als alumnes mitja pensió, material escolar, uniformes i cobertura sanitària. Aquestes escoles intenten que els infants segueixin escolaritzats el màxim temps possible i puguin cursar estudis superiors.

I és que la situació política, econòmica i social d’Haití, es troba encara en unes condicions desfavorables. I creiem doncs que és important, com diu Forges, que no ens n’oblidem. Per això, us convidem a participar en aquesta trobada de gòspel, aportant així el nostre granet de sorra per a la futura millora del país.


Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Familias Sin Fronteras por la infancia

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información