CONCERT TOMEU QUETGLES

CONCERT TOMEU QUETGLES

Ver entradas
CONCERT TOMEU QUETGLES

CONCERT TOMEU QUETGLES

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

VINTAIX és un disc eminentment eclèctic. Els tempos, els ritmes, les tonalitats, les temàtiques, els instruments, els timbres... És una mà de nou dits. Un estel de nou puntes. Un arbre de nou branques on cada branca es diferencia de les altres, però totes beuen de la mateixa arrel; i el tronc que les suporta totes, és l'atmosfera plena de matisos i reminiscències acústiques que ens recorden arranjaments i sonoritats antigues, fabricades avui mateix. Gestat i arrelat al Pla de Mallorca, es sent part de la cultura catalana, però beu d'influències riques i diverses i mira ben lluny, volent abraçar amb la mirada, el món sencer i tota l'existència VINTAIX, pretén entrar per les orelles, és clar. Però també desitja introduir-se en el sentiment fins arribar al cor i si pot ser, encendre'l.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 24/03/2022
Felicidad absoluta!!
Me encanto, gran calidad musical, gran conexion con el publico.Entrega total de principio a fin.Lograron emocionarme . Si pienso en el concierto de anoche , me sonrrie el corazon .
Mar
25/03/2022

¡Compartir!

Organizado por

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Ver detalles