Crocodiles al Cafè del Teatre

Crocodiles al Cafè del Teatre

Ver entradas
Crocodiles al Cafè del Teatre

Crocodiles al Cafè del Teatre

Cafè del Teatre. Roca Labrador 2 bis. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

"Vaig conèixer per primera vegada el duet de Brandon Welchez i Charles Rowell fa prop de 25 anys en un concert de punk que se celebrava en un restaurant mexicà de San Diego. Després de conèixer-se inicialment en una reunió local d'Acció Antiracista, els dos van trobar les seves respectives bandes d'adolescents, i em vaig trobar a una caseta, inhalant un burrito, observant la germinació de la seva fructífera associació. El jove Brandon va veure admirat com l'adolescent Charlie s'enfilava a la taula d'una família confusa i va procedir a treure l'infern de la seva guitarra barata. Quan va acabar el seu concert, el jove Charlie es va fondre de nou entre la multitud i també es va quedar meravellat quan Brandon va pujar a l'"escenari" i va procedir a cridar, cantar, udolar i escopir a través del seu propi grup. Un cop acabat el soroll, els dos es van trobar, van expressar la seva admiració mútua i per una Coca-Cola compartida van acordar dissoldre les seves respectives bandes i unir forces.


Grup de noise-punk gairebé mític, els The Plot To Blow Up The Eiffel Tower van passar els següents 5 anys travessant els Estats Units, jugant a tots els abocadors on els van voler, coneixent i inspirant amb altres monstres amb idees afins i, de tant en tant, fent-los fora la merda pels roigs salvatges. Finalment, la trama va implodir en un núvol de pobresa i addicció. Un cop la pols es va calmar, Charlie i Brandon van acordar mantenir aquesta associació. Després d'uns quants anys experimentant amb la composició de les seves cançons ('Per què no pots barrejar el pop dels anys 60 amb Deathrock?', em van preguntar una vegada) i provant diverses formacions i noms, van decidir posar fil a l'agulla.
Van fer fora els companys mig compromesos amb els quals estaven treballant i els van canviar per una vella caixa de tambors. Immediatament, es van posar a treballar en el grup de cançons que es convertiria en àlbum de debut de Crocodiles ; el clàssic del pop sorollós i espaiat Summer Of Hate. Avancem ràpidament 15 anys i ens trobem en el futur distòpic del 2023. La dècada i la meitat anteriors han vist com el duo principal ha canviat les alineacions (2 peces, 5 peces, 2 peces de nou, 4 peces), ubicació ( San Diego, NYC, París, Ciutat de Mèxic, Londres, LA), sons (art-punk, boira psicodèlica, pop exuberant inspirat en els anys 60, glam desgastat) i pentinats (bons, dolents, lletjos).

Han llançat 7 LPs, diversos EP i senzills i han fet gires incessants, portant la seva marca única de rock-n-roll als afamats fans de tots els racons del món. Tot i que les alineacions, les ubicacions i els sons han canviat, Brandon i Charlie mai no han renunciat a la seva missió adolescent inicial d'ajudar-se mútuament a escapar d'una vida de fatiga, avorriment i expectació a través de la música, l'art, l'amistat i l'aventura. Han perseverat a través dels alts i baixos, sempre junts, sempre creant. No sempre ha estat fàcil, però sempre ha estat interessant. Ara, després de la desacceleració induïda per la pandèmia, els nois han tornat amb el seu vuitè àlbum, Upside Down In Heaven, que va sortir el 7 d'abril a Lolipop Records".

- Russell Cash, San Diego, 9 de gener de 2023

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Mayday Indie Lleida

Ver detalles