'Da Souza' al Garbinada Pop de Falset

'Da Souza' al Garbinada Pop de Falset

Ver entradas
'Da Souza' al Garbinada Pop de Falset

'Da Souza' al Garbinada Pop de Falset

Piscines Municipals. Avinguda Generalitat, 17. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Després de l’excel·lent acollida de “Salsa agredolça”, als mallorquins Da Souza els havien quedat algunes coses importants a explicar. Les recullen al nou EP “Boleros”, que va sortir a l’abril de 2021 i es pot considerar l’epíleg d’aquell disc. Inclou quatre noves cançons enregistrades en quatre contextos ben diferents, amb els membres del grup alternant-se a la veu principal i amb aliats diversos a la producció. Arriben per primer cop a Falset per participar a la primera edició del Garbinada Pop .

Obre el disc “Pep”, amb veu de Lluís Cabot, una fantasia pop marcada per la imatge inicial d’un llaüt varat a la població interior de Montuïri. Està produïda amb la complicitat de Pau Riutort (El Guincho, Beach Beach, Extraperlo) i és també la cançó oficial de la sèrie del mateix nom d’IB3 TV. La segona cançó és “Branca de romaní”, aquest cop sota la producció de Jaume Manresa (Antònia Font) i amb Àngel Garau a la veu principal. Di- buixa un diàleg entre dues generacions: l’actual i la d’abans del moviment.

“Marina” parla de la por del pas del temps i de la fossilització de tot allò que ara és dúctil. És massa atrevit imaginar que rere aquest missatge es camufla una cançó d’amor? Canta Xavier Hernández i el toc final l’aporta el druida metafísic Jordi Matas (El Petit de Cal Eril, Ferran Palau) amb teclats i producció.

Per concloure l’EP, “La faula del falcó II” és la continuació de la peça homò- nima que apareixia a “Salsa agredolça”. El falcó ja ha crescut i és esclau de les rutines, però una aparició al•lucinant (ni més ni menys que Tomeu Penya!) farà obrir els ulls a aquest falcó que volia sobrevolar tots els continents però ara es troba en un carreró sense sortida.

Da Souza són Lluís Cabot, Àngel Garau, Biel Stela, Xavier Hernàndez i Guillem Portell. Van debutar l’any 2013 amb l’energètic “Flors i violèn- cia”, i des de llavors han publicat 3 LPs més, avançant progressivament cap a un pop lluminós i preciosista: “Gran salt endavant” (2016), “Futbol d’avantguarda” (2018), i l’aclamat “Salsa agredolça” (2020), a més de l’EP “Bossanova infinita” (2015), tots publicats als segells Famèlic i Bubota Discos.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 24/07/2021
Buen estreno
Buena iniciativa, lugar muy cómodo y agradable. Grupo con un Pop de calidad.
Jesus
25/07/2021

¡Compartir!

Organizado por

Plujafina Comunicació & Cultura

Ver detalles