DONALLOP presenta "Crisàlide" a l'Auditori d'Alcúdia

DONALLOP presenta "Crisàlide" a l'Auditori d'Alcúdia

Ver entradas
DONALLOP presenta "Crisàlide" a l'Auditori d'Alcúdia

DONALLOP presenta "Crisàlide" a l'Auditori d'Alcúdia

Auditori d'Alcúdia. 0, Plaça de la Porta de Mallorca, . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

CRISÀLIDE, el tercer disc d’estudi de DONALLOP, confirma el que s’ha anat palpant en l’ambient des de fa temps: ens trobem davant una banda de dream pop sense precedents a l’escena estatal. Elegància, prosa poètica i passió en onze talls cridats a convertir-se en himnes d’una generació desorientada emocionalment però geo-localitzada, manipulada i abduïda per les grans corporacions. Com diu David Byrne a Cómo funciona la música (Reservoir Books), “la profunditat, la visió radical i la bellesa no s’exclouen mútuament”. El duet format per Joana Pol i Pere Bestard duen encara més enllà aquesta idea. Per primera vegada en molts d’anys d’història de la música pop mediterrània, el minimalisme expressiu, o la idea de buit, deixa pas a la veu. Hi ha veus que no es volen escoltar, són veus silenciades perquè són portadores de veritat, i molt sovint, la veritat és dolorosa però també bella. Els mallorquins demostren al llarg de la seva discografia que són esperits lliures només lligats a una idea invariable, l’essència de Donallop és la mutació. Ara, en format de power trio, amb Josep Servera a la bateria facturen aquest disc enregistrat als Paco Loco Studios de El Puerto de Santa María a Cadis i també, el porten al directe.


Per aquesta ocasió més que especial el duet tenen vàries sorpreses preparades que aniran desvetllant a les seves xxss.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

3 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 9/11/2019
Excel·lent
Excel·lent
Paca Sastre
16/11/2019
Opinión verificadaAsistió el 9/11/2019
extraordinario
Nuevamente, Donallop, sorprende con un extraordinario concierto , lleno de frescura y buena música. Esperamos que vuelvan muy pronto!!!!
Alberto
10/11/2019
Opinión verificadaAsistió el 9/11/2019
Donallop
Emocionau amb cada frase que cantau i cada melodia que tocau
Marta
10/11/2019

¡Compartir!

Organizado por

PLAS PLAS

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información