Drop Collective & Soweto - Almo2bar (Bcn)

Drop Collective & Soweto - Almo2bar (Bcn)

Ver entradas
Drop Collective & Soweto - Almo2bar (Bcn)

Drop Collective & Soweto - Almo2bar (Bcn)

Almo2bar. Carrer de Bruniquer 59-61. Ver mapa

2/12/2023

20:30

Compra tus entradas

Oferta 30 primeres

10,00 €

Agotadas

Anticipada general

12,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Nit doble a l'Almo2bar, Soweto i Drop Collective compartint cartell per primer cop! Festassa de música jamaicana per començar l'últim mes de l'any.

L'entrada permet també quedar-se a la sala després del concert (excepte menors d'edat)


SOWETO:

IG 

La banda de Barcelona és una d’aquelles formacions amb solera, tant per la seva veterania i manera de fer, com sobretot per la filosofia que mantenen des de fa 25 anys, respectant un ritme d’arrels sense deixar de banda d’on provenen. Música jamaicana amb influències dels sons que arribaven a aquella illa als anys seixanta, música negra en definitiva. Amb vàries gires europees a les seves esquenes, i amb col·laboracions tant en estudi com en directe amb artistes de la talla de Derrick Morgan, The Gaylads, Rico Rodriguez o Dennis Alcapone... 

Consolidada com una de les bandes punteres del panorama mundial del ska després de la seva actuació al 1st One World Ska & Rocksteady Music Festival a Kingston, Jamaica.

Stranger Cole: "Soweto good! Dem play the right music, you can see they love the vibes! They sound like back in the days. Looking forward for the new stuff!"

Roy Ellis aka Mr Symarip: "Hello ska & reggae fans out there! Everyone look out for the new album of Soweto! Great band sounding like the original Skatalites, keep up the good work guys!"

Sparrow Martin (Alpha Boys School): "A band that is taking our music to di world!"


DROP COLLECTIVE: 

Web - IG - Youtube

Fusió de música jamaicana i jazz.

Projecte de 10 músics iniciat el 2016 a Barcelona. La gran escena jazzística de la ciutat els va portar a coincidir-hi durant els seus estudis superiors, i a descobrir interessos comuns en la búsqueda de sonoritats que incorporessin elements del jazz tradicional i ritmes jamaicans. Des d'aleshores, segueixen explorant nous sons, fent ús d'una secció de vent única amb una aproximació jazzística i amb la incorporació d'efectes provinents del reggae i el dub. Tots els elements s'entrellacen sobre una sòlida secció rítmica i segueixen l'estela que marca la veu, que interpreta melodies i lletres que parlen d'amor, llibertat i respecte.

Han tocat en escenaris com el Rototom Sunsplash, el Voll-Damm Festival Inernacional de Jazz de Barcelona, el Festival Nowa Reggae, i d'altres festivals de reggae i jazz d'arreu del territori. Han compartit cartell amb Toots & the Maytals, The Skatalites, Dr. Ring Ding (colab.), Doreen Shaffer, Ky-Mani Marley, The Melodians i Kabaka Pyramid.


Organitzat per: Drop Collective, Soweto, Blackcelona i Andreu Domènech Management

Política de acceso

Els menors de 16 anys només poden accedir al recinte acompanyats d'un adult.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Andreu Domènech Amador

Ver detalles