El Mirell'21. Festival de cine musical

El Mirell'21. Festival de cine musical

Ver entradas
El Mirell'21. Festival de cine musical

El Mirell'21. Festival de cine musical

TEATRE MUNDIAL. Passeig Marimón Asprer, 10. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

MIRELL ‘21

FESTIVAL DEL DOCUMENTAL MUSICAL

DIJOUS 8 OCTUBRE

19.30

EL GRAN GATO

Participants: VENTURA PONS

Documental definitiu de la vida i obra del que va ser un dels grans revulsius de la rumba catalana. L’argentí Javier Patricio ‘Gato’ Pérez va aportar a la rumba la crónica social d’una época i d’una realitat urbana equiparable a la cançó d’autor. El cineasta Ventura Pons fa un retrat de les llums i ombres del personatge a través dels testimonis més propers al mateix temps que recrea l’escenari de l’antic Zeleste per que artistes de les més diverses generacions i estètiques facin versions d’algunes de les seves cançons més emblemàtiques.

DIVENDRES 9 OCTUBRE

19.30

PERET, YO SOY LA RUMBA

Participants: JORGE RAGNA, RAFA MOLL

L’any 1968 un nou so va conquerir els escenaris de mig món: la cançó “Borriquito”s’escoltava aquell any a emissores de tota Europa i Amèrica Llatina. Però més enllà de l’Spain is different’, aquells tres gitanos catalans -amb una guitarra i el ritme al palmell de les mans- van propulsar un nou gènere musical a través de la força i la psicodelia del rock, el sabor dels ritmes afrocubans i l’essència del flamenc. El ventilador va escampar per arreu l’encanteri de la rumba catalana i el magnetisme del seu rei, Pere Pubill Calaf, Peret.

DIUMENGE 10 OCTUBRE

19.30

L’HOME ORQUESTRA

Participants: ALEX GÓMEZ FONT, JESUS PEYRON

Documental revelador que evoca tota una generació de músics, la major part catalans, que durant la década dels anys 40 i 50 van deixar enrere la dictadura franquista per fer les Amèriques. El relat prèn com a protagonista i fil conductor la figura dʼun dels darrers supervivents dʼaquella aventura: el multiinstrumentista Jesús Peyrón (Barcelona, 1930), que va adoptar el nom artístic de Jesús Moreno. És lʼúnic que va saber construir-se una carrera excepcional, actuant als millors escenaris del món i acompanyant a artistes dʼalçada com Frank Sinatra, Nat “King” Cole, Édith Piaf, Judy Garland, Benny Goodman, Benny Moré, Xavier Cugat i molts altres.

DILLUNS 11 OCTUBRE

19.30

CONCERT

TODOS LOS GATOS SON PARDOS

HOMENATGE GATO PÉREZ

Concert de Noël Meya, fill i net de familia rumbera, on recrea els temes més emblemàtics del repertori de Gato Pérez.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

¡Compartir!

Organizado por

MIRELL CLUB

Ver detalles