Els dies mentits - Sala Flyhard

Els dies mentits - Sala Flyhard

Ver entradas
Els dies mentits - Sala Flyhard

Els dies mentits - Sala Flyhard

Sala Trono Armanyà. Carrer d'Armanyà, 11, 43004. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

Sinopsi

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la meticulosament, dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari. Una dona que se sincerarà per primera vegada davant de tothom.

Els dies mentits és un calendari de totes aquelles mentides que hi ha en el món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabem dient per sentir-nos integrats dins d’una societat sexualitzada. 


Teatre/català/75 min


Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció: Marta Aran

Interpretació: Lara Salvador

Escenografia i vestuari: Elisenda Pérez

Disseny de llums i espai sonor: Xavi Gardés


Crítica

“En una interpretació potent, plena de veritat i d’energia, Lara Salvador marca el ritme d’una funció que, amb la seva dosi imprescindible de comèdia, presenta una veritat més amarga i complexa.” (Gema Moraleda, Somnis de teatre)En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Sala Trono Armanyà

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información