EXCALIBUR I ALTRES HISTÒRIES D’ANIMALS MORTS

EXCALIBUR I ALTRES HISTÒRIES D’ANIMALS MORTS

Ver entradas
EXCALIBUR I ALTRES HISTÒRIES D’ANIMALS MORTS

EXCALIBUR I ALTRES HISTÒRIES D’ANIMALS MORTS

Sala Atrium. c/ Consell de cent, 435. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Idioma de l’espectacle: català

Horaris: De dimarts a dissabte a les 20.30h i Diumenge a les 19.00h / No hi ha funció dissabte 4 de maig

Divendres 17 de maig Col•loqui postfunció organizat per recomana.cat

Durada: 75 minuts

Gènere: nous llenguatges

SINOPSI

El canvi climàtic ens brinda la possibilitat de veure com una parella de rens es van descongelant a poc a poc a Sibèria. Els dos es pregunten si l’àntrax que els corria per les venes fa 35 anys, sobreviu a les baixes temperatures.

Al mateix temps, en una altra part del Món, els integrants de la companyia Hermanos Picohueso, practicant l’intrusisme laboral i la redempció familiar per matar gallines durant la grip aviar, presenten públicament un joc per a posar en evidència els terribles mecanismes del poder.

L’espectacle té com a punt de partida el joc de taula Expoli creat per la mateixa companyia. Un joc que fa evidents les estructures del poder, la base de la dramatúrgia del muntatge. Una ovella clonada, uns rens descongelats de Sibèria i una corresponsal molt «espacial» són les narradores que, des de l’humor, ens aniran conduint per les diferents històries.


FITXA ARTÍSTICA

Una creació d’ Hermanos Picohueso que persegueix la voluntat de desdibuixar els rols de cadascun dels integrants de la companyia damunt l’escenari. Durant la producció de l’espectacle ens hem posat a la pell d’en Jaume a la tècnica, de na Lluki i en Diego en la creació i interpretació i a la de na Gal•la en la producció. Ens trobareu a totes en escena.

Espectacle becat pel 'Cicle de creació escènica DespertaLab 2019' organizat per la Nau Ivanow i Sala Atrium.En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

10 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 17/05/2019
ES PEC TA CU LAR
UNA ANIMALADA TEATRAL / IMPRESSIONANT
Joan
23/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 17/05/2019
Una passada
Divertidíssima, molt interessant pel que fa a la posada en escena, i crítica políticament, amb una bona dosis de conspiranoies. Em va encantar!
Júlia
18/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 17/05/2019
Especialmente hermosa
Como juntar una crítica social fuerte con mucho humor. Mientras te ríes llegan bofetadas de conciencia.
Xavi Ybeas
18/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 16/05/2019
Inteligente propuesta!!!
Realmente una poetica, inteligente, necesaria, ironica, novedosa propuesta escénica! Felicidades!
Simona
18/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 12/05/2019
Moltíssim amb ben poc
El nivell de creativitat que demostra l'equip és espectacular. La posada en escena, l'ús de la tecnologia o el disseny són d'un nivell altíssim. El contingut és correcte, amb moments molt divertits. L Leer más paròdia dels "media" sensacionalistes és punyent, fins i tot sagnant. Si bé algunes opinions són discutibles, l'obra és prou crítica com per compensar punts de vista.
Guillem
13/05/2019
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Sala Atrium

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información