FADWA

FADWA

Ver entradas
FADWA

FADWA

Nau Ivanow. Carrer Hondures, 30 Barcelona. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Sinopsi

FADWA és una peça teatral sobre la vida i obra de la poetessa palestina Fadwa Tuqan. Escrita a dues mans per Mar Casas i Clara Garcés, s’inspira en la trajectòria vital de l’ escriptora per explicar la situació emocional del poble palestí, mostrant tota la riquesa cultural i de resistència, que existeix i persisteix, ben viva, en els territoris ocupats.

Dues actrius emprenen un viatge pels pobles palestins i descobreixen no només el sentit profund de la poesia de Tuqan, sinó també l’existència d’una forta xarxa de resistència cultural que les inspira per a la creació d’aquesta obra.

Qui és Fadwa Tuqan?

Fadwa Tuqan (Nablus ,1917 - Nablus, 2003) va ser coneguda en el món àrab com "la Poetessa de Palestina", ja que va ser una de les poques veus femenines en la poesia, utilitzant aquesta com a eina de resistència. Va escriure primer poesia tradicional, però amb el pas del temps es va convertir en una de les pioneres en l'ús del vers lliure de la poesia àrab.

En els seus primers escrits parla de la seva lluita personal com a dona en la societat àrab. A partir del 1967, amb l'ocupació dels territoris palestins després de la Guerra dels Sis Dies, la seva obra es va decantar sobretot per la poesia patriòticanacionalista des d'una perspectiva reivindicativa. El seu treball va ser reconegut amb diversos premis internacionals.

Equip

Dramatúrgia, direcció i interpretació: Mar Casas i Clara Garcés

Mirada externa: Lali Álvarez, Violeta Antò i Magda Puig

Traducció poemes: Paula Alba, Mar Casas i Clara Garcés

Espai escènic: Mar Casas, Clara Garcés i Sara Bertran

Disseny d’il•luminació i espai sonor: Xavi Gardés

Suport tècnic: Pau Matas

Arranjament musical: Glòria Garcés

Coordinació: Carla Rabell i Tere Palop

Producció: Associació Catalana per la Pau

Palestina Batega

La peça teatral s’emmarca dintre de la campanya Palestina Batega, una iniciativa de l’Associació Catalana per la Pau que pretén apropar Palestina a la ciutadania de Catalunya, mitjançant les seves expressions culturals més populars.


Dissabte 1 de febrer a les 20:00h

Diumenge 2 de febrer a les 18:00h


Lloc: Nau Ivanow. Carrer Hondures, 30 Barcelona

Preu entrada: 10 euros

Durada: 55 minuts


+ informació

www.acpau.org


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 2/02/2020
Han aconseguit transmetre molt bé
les dues actrius han transmés molt bé parts de la vida de la poetessa i també que es troba qui va a PAlestina. Val molt la pena
Txell
3/02/2020
Opinión verificadaAsistió el 2/02/2020
Intim
Em va agradar molt, la interpretacio, la possada en escena i el contingut. Vaig sortir una mica trasbalsada i emocionada i reflexionant. He conegut una poetessa de la que no en sabia res... Gracies. Leer más
Elena
3/02/2020

¡Compartir!

Organizado por

FADWA

Ver detalles