Festival Clavetaires 17.07.21

Festival Clavetaires 17.07.21

Ver entradas
Festival Clavetaires 17.07.21

Festival Clavetaires 17.07.21

Font del Querol . Font del Querol . Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Davant l’empitjorament de la situació epidemiològica a causa de la Covid-19, l’Ajuntament de Campdevànol ha decidit posposar el concert previst per aquest dissabte 17 de juliol a la Font del Querol, on havia d’actuar Mishima, Maria Jaume i Ritual Union.

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

El dissabte 17 de juliol s’obre un nou espai escènic a Campdevànol, la Font del Querol, una esplanada en plena natura molt a prop dels gorgs i el riu.

Maria Jaume, Ritual Union i Mishima, amb el seu pop a vegades melancòlic i a vegades somniador, ens ofereixen una vetllada de concerts que començarà a les 20h fins a la 01.00h.

Una proposta íntima en què disposarem de taules per grups bombolla de 4 o 6 persones i una àmplia oferta de food trucks, oferint-te d'aquesta manera una vetllada inoblidable amb totes les garanties sanitàries. 


Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Noticias

News grid cartellfm2021 page 0001
18 de septiembre

Canvi d'ubicació

Degut a les previsions meteorològiques ens hem vist obligats a canviar la localització del Concert de Xiula la Plaça Coberta del Barri de l'Estació. 

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament de Campdevànol

Ver detalles