FET FESTIVAL amb VERA FAUNA & TITTYSHEV (1Oè Aniversari!)

FET FESTIVAL amb VERA FAUNA & TITTYSHEV (1Oè Aniversari!)

Ver entradas
FET FESTIVAL amb VERA FAUNA & TITTYSHEV (1Oè Aniversari!)

FET FESTIVAL amb VERA FAUNA & TITTYSHEV (1Oè Aniversari!)

La Jazz Cava. Rambla Montcada n.5. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Dissabte 7 de març 10è Aniversari FET FESTIVAL amb VERA FAUNA & TITTYSHEV | Hora: 22h | Preu: 6€/8€

En motiu del desè aniversari del FET Festival sortim de Torelló i compartim la nostra proposta en diferents escenaris abans de tancar un cicle amb una edició d'estiu amb la que tornarem als origens. Nascut com un comiat d'estiu entre amics, el FET ha anat avançant i creixent amb canvis de format
i ubicació, sense perdre l'energia ni la vocació de programar algunes de les formacions més prometedores del panorama musical independent.

VERA FAUNA

Vera Fauna sona a alguna cosa com Doraemon ballant la conga en una festa toga. A guitarres sobreexposades fins a l'infinit, cors enganxosos, palmas i un viatge a 800 km/h enmig d'un casament gitano.

La psicodèlia andalusa està en un moment de molt bona forma i aquí en tenim un exemple. Carregats de pop brillant injectat d'energia adolescent, Vera Fauna teixeix un xarxa de textures marines i és aquí on encaixa el seu missatge, en una mena de poesia sonora refrescant i tan particular com la veu del seu vocalista, Kike Suárez.

TITTYSHEV

Noise-shoegaze amb la clara intenció de sonar com una bomba H. Murs de distorsió i reverb a manta. Això fan Titttyshev, per això són aquí.
Amb aquesta idea començàvem a fer cançons a finals de 2017. Els primers temes van arribar a l'estiu de 2018 i fins a dia d'avui passant per escenaris com Cal Ninyó, La Capsa, La Zowie o El Petit Formats, entre d'altres. Tenim moltes ganes que en vinguin molts més.

FET FESTIVAL DJ'S

FET Dj’s són els 4 personatges que hi ha darrere d’aquests 10 anys del FET FESTIVAL i els encarregats de posar-se darrere els plats per fer un repàs de les bandes que han passat pel festival i d’altres que els hi agradaria.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información