FlamenGi Festival

FlamenGi Festival

Ver entradas
FlamenGi Festival

FlamenGi Festival

Girona. Girona. Ver mapa

Fecha: Ver info en tipo de entrada.

Hora: Ver info en tipo de entrada.

Compra tus entradas

Concert el Güeno, Rumba 5-11-2022

i

0,00 €

Agotadas

GIRONA a las 18:30h Centre Cívic Ter “El Güeno”: un cantautor que transmet bones vibracions a través del mestissatge centrat en la rumba. Ens parla d’històries de personatges que intenten encaixar a la societat. Sempre amb humor i carisma.

Acte Inaugural, Expo fotografía 11-11-2022

i

0,00 €

Agotadas

Girona a las 20h Centre Cívic Pont Major. L'inici del festival Flamengi comptarà amb la inauguració de fotografies d'Anna Palma, i la performance de la cantaora Alba Guerrero acte institucional, que comptarà amb parlaments i presentació de les activitats del festival. A més estarà amenitzat amb pica-pica i cava. ANNA PALMA: L'artista Anna Palma és una fotògrafa amb una llarga trajectòria dins l'àmbit del flamenc, la seva fotografia emociona, i transporta a l'espectador a la vivència del directe, mostrant l'art flamenc en tota la seva grandesa.

Golpe de Tierra, Espectáculo 12-11-2022

i

15,00 €

Agotadas

GIRONA a las 18h Auditori del Centre Cultural de la Mercè. Karen Lugo es una bailaora i coreògrafa Mexicana resident a Catalunya amb segell propi, la seva interpretació del flamenc súper dotada de tècnica és única i personal, la seva expressivitat no deixa indiferent a l’espectador. En l’espectacle “ A Golpe de tierra, la seva autora ha volgut mostrar-se d’una manera crua posant en evidencia les seves pors, procurant que la música estigui al servei del moviment, el moviment al servei de la paraula, i la paraula al servei del que necessita manifestar-se des de l’interior. . Dirección escénica Elean del Sol.

Lo Faunal, tragedia de la muerte 12-11-2022

i

9,00 €

Agotadas

GIRONA a les 19:30h Claustre auditori de la Mercè. Com és habitual en el festival FlamenGi, en l'interludi dels espectacles que es presenten com a estrenes a Girona en l'auditori de la Mercè es dóna pas a la màgia en el claustre de la Mercè. Aquest pati amb encant en el cor de la ciutat és testimoni d'una performance creada expressament pel Festival que sol fer reflexió sobre la temàtica de cada any. En aquesta ocasió el jove bailaor i coreògraf Pol Jiménez, ens presenta una peça de 15 minuts on ens mostra el no gènere dins el ball, una temàtica en què el seu autor fa anys que investiga a través dels seus treballs, "La oscilante" i "Lo faunal" Lo faunal, “tragèdia de la mort” (extracte) Lo Faunal és un trànsit per l’interespècie, construït des del que coneixem com la dansa espanyola, desclassificant les seves quatre branques (folklore, escola bolera, dansa estilitzada i flamenc)travessades per la figura del Faune. Tan l'intèrpret, Pol Jiménez, com el director de la peça, Bruno Ramri, se centren en la idea que el Faune no és només un personatge mitològic, sinó més aviat una condició. Una condició interespècie que comparteix amb la dansa espanyola, com a potencial constructe que sota la hibridació constant pot eixamplar les seves fronteres. Per aquesta ocasió hem seleccionat el fragment que pertany a la branca del flamenc, anomenat, Lo faunal, “tragèdia de la mort”

Colmao, Cía Yolanda Cortés, Espectáculo 12-11-2022

i

18,00 €

Agotadas

GIRONA a les 20:30h Auditori centre cultural de la Mercè. Durant els anys quaranta a Espanya els "colmaos" van ser un espai d'intercanvis comercials i espais de relacions socials, on es podia prendre vi i veure flamenc. Un dels paratges més importants pels artistes que en aquella època que es dedicaven al camp o a la "fragua", essent així els "colmaos" espais de trobada entre els "señoritos" i les persones que buscaven desesperadament trobar una sortida per la seva vida i el seu art. La companyia Fragua Futura fa una retrospecció sobre aquests espais emblemàtics on el flamenc i la copla sorgien de forma natural. Espais d'oci i nocturnitat on la gent oblidava la classe social a la qual pertanyien.

Exibició grups guanyadors 18-11-2022

i

0,00 €

Agotadas

GIRONA a les 20h Centre cívic Pont Major. La primavera de 2022 a Salt, esdevé el primer festival de ball flamenc de la província de Girona organitzat pel FlamenGi Festival de primavera. El grup guanyador Joven ballet de l'escuela Pilar Sánchez exhibiran les seves coreografies durant el festival.

Flamenco Queer, Espectáculo 18-11-2022

i

12,00 €

Agotadas

GIRONA 18-11-2022 Centre cívic Pont Major. Aquest projecte proposa un flamenc tradicional que parteix des de la identitat i reivindica la inclusivitat en el flamenc a més de recordar la confluència de la comunitat queer, travestí i flamenca que va sorgir en barris com el Raval i Poble Sec (Barcelona), a principis del S. XX. Flamenc Queer ens ofereix un espectacle dinàmic i estèticament únic, que busca donar visibilitat a la presència i aportació queer en tots els aspectes de la cultura flamenca, tant actual com històrica.

Flashmob 19-11-2022

i

0,00 €

Agotadas

Girona a les 14:15h Plaça Pere Calders. Un any més la flashmob es converteix en una activitat essencial pel festival, cada any són més escoles i alumnes d'arreu les que hi participen. Estudia el vídeo de la nostra flashmob i participa ballant en directe el dia, hora i lloc indicat.

Dinar popular 19-11-2022

i

10,00 €

Agotadas

Girona a les 14h Plaça Pere Calders. El dinar popular organitzat pel festival FlamenGi en col·laboració amb l'associació de veïns de Can Gibert del Pla és un esdeveniment social que se celebra a l'aire lliure i on tothom hi està convidat. El menú inclou plat de paella, aigua, pa i tall de coca.

Exibició grups guanyadors 19-11-2022

i

0,00 €

Agotadas

GIRONA a les 14:15h Plaça Pere Calders. La primavera de 2022 a Salt, esdevé el primer festival de ball flamenc de la província de Girona organitzat pel FlamenGi Festival de primavera. El grup guanyador Las Flamenquitas de Loli Carmona exhibiran les seves coreografies durant el festival.

Recital Jordi Fornells & Cristina López 19-11-2022

i

0,00 €

Agotadas

GIRONA A les 14:30h Plaça Pere Calders. Cristina López, cantant i cantaora en diferents projectes musicals de fusió i experimentació en el camp del flamenc professora de l’SMUG i Taller de músics. Jordi Fornells és un cantant i cantaor Gironí dedicat a la veu i al ritme des de 2004, junts ens oferiran un recital flamenc acompanyat del virtuós guitarrista Toni Abellan.

Concert Rumbo 4G 19-11-2022

i

0,00 €

Agotadas

GIRONA A les 16h Plaça Pere Calders. Rumba 4G és un espai obert que utilitza l’art amb joves que volen aprendre, crear, opinar, viure experiències noves i compartir bons moments que els ajudin a créixer, desenvolupar-se millor a la vida i inserir-se a la societat. El projecte va començar com un taller de percussió i a poc a poc es va consolidar com la formació musical Rumba 4G.

Recital Pere Martínez 25-11-2022

i

12,00 €

GIRONA A les 20h Sunset Jazz Club. Llicenciat en cant flamenc és una de les veus més interessants i versàtils del panorama català. La seva força, entusiasme, i inquietud l'han portat a participar en projectes de flamenc heterodoxos, en aquesta ocasió el podrem veure en estat pur i acompanyat del sensible guitarrista Edgar Platón expert en l'acompanyament al cant flamenc, en un entorn íntim i especial com és el Sunset Jazz Club.

Pack FlamenGi

i

29,00 €

Amb aquesta entrada podràs accedir a totes les activitats que es duran a terme en el Centre cultural de la Mercè el día 12-11-2022. Podràs accedir als espectacles Golpe de Tierra, Lo Faunal, i Colmao. A més podràs accedir com a oient a la masterclass del Mestre Chicuelo.

Pack FlamenGi Gold

i

49,00 €

Agotadas

Amb aquesta entrada podràs accedir a tots els concerts i activitats No estan inclosos les masterclass de la Ruta FlamenGi, ni els concerts de la Mayte Martín, Alba Carmona ni Las Migas. ATENCIÓ: els tíquets del dinar son independents de la resta d'ofertes. Totes les persones que vulguin acudir al dinar popular hauràn de portar la seva entrada de DINAR POPULAR.

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

 El Festival FlamenGi llega a su 4ª edición con cabezas de cartel como Mayte Martín, Las Migas, Alba Carmona, Karen Lugo&Chicuelo.

FlamenGi es un festival con una mirada en femenino, este año da un paso más y dedica esta edición a la temàtica Queer.

Además conquista una nueva ciudad y por primera vez el festival se podrá disfrutar en Figueras en el prestigioso Teatre Jardí.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

FLAMENGI

Ver detalles