Genèrics - Teatret familiar

Genèrics - Teatret familiar

Ver entradas
Genèrics - Teatret familiar

Genèrics - Teatret familiar

El Teatret del Serrallo. Moll de pescadors s/n. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

TEATRET FAMILIAR 2022

GENÈRICS de la Cia. La Pantomima

Us convidem a reflexionar i trencar estereotips a través dels contes.

LA VENTAFOCS QUE NO VOLIA MENJAR PERDIUS

És un conte modern i de tall realista, ens mostra la situació de dones que un dia descobreixen que la seva vida no és el promès conte de fades que es van creure. En l'obra es reinventa el conte clàssic de "La Cenicienta" com una protagonista vegetariana i al seu torn rebel. També convida a reflexionar sobre els estereotips de gènere d'una manera original i divertida.És un relat actual, amb una bellesa increïble que reivindica la llibertat, l'autonomia i la valentia des d'un aspecte educatiu.

LA MEITAT D’EN JAN

"Els nens no ploren." "On vas, amb aquesta samarreta rosa?" Quan en Jan decideix deixar de fer coses de nena, per què es troba com si li faltés la meitat d'ell mateix? Sou dels que penseu que no hi ha jocs de nens o de nenes? Dels que penseu que el rosa no és exclusivament per les nenes i el blau pels nens? Voleu trencar amb aquests estereotips tan arrelats a la nostra societat? Una bona manera de fer-ho és a través dels contes i des de l’educació emocional als infants. La Meitat d’en Jan tracta el tema dels estereotips femenins i masculins. En Jan està fart perquè tothom l’escridassa perquè no faci res del que suposadament fan els nens, com plorar, a l’escola se’n riuen d’ell i decideix posar en una caixa tot allò que fa que se’n riguin d’ell: la samarreta rosa, el conte que més li agrada... i tres llàgrimes...I comença a fer a tot allò que se suposa és “cosa de nens”: jugar a pilota, clavar cops de puny quan s’enfada, no plorar...I apareix la fada... per ajudar-lo... El porta davant un mirall i li demana que és el que veu...En Jan diu que només veu mig Jan... li falta el que havia enterrat a la capsa de cartó. Així que corre al jardí a buscar les seves coses i torna a sentir-se content... Ara ja torna a ser un nen sencer. La Mar... També té un secret... D’un forat d’un arbre treu un farcell... I són les sabates i genolleres per jugar a futbol. En Jan pensa que és cosa de nens, però la Mar li diu que no hi ha coses de nens i de nenes. Només hi ha coses de persona com jugar a pilota, saltar a corda, jugar a cuinetes...I així és com en Jan i la Mar es posen a jugar. 

* L'espectacle es durà a terme seguint la normativa covid-19

* En cas que no podeu assistir a la sessió aviseu a l'organització per tal d'alliberar les invitacions

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 20/03/2022
Molt aconsellable. Per a nens grans i adults.
Ens va agradar molt. Era gràfic i entretingut, la combinació de múscia i representació estava molt aconseguida. El més bonic el missatge que donava la obra de teatre.
Roser Baltà
21/03/2022
Opinión verificadaAsistió el 20/03/2022
Genial
Muy recomendable
Elena
21/03/2022

¡Compartir!

Organizado por

El Teatret del Serrallo

Ver detalles