Gravedad Noise Nº6

Gravedad Noise Nº6

Ver entradas
Gravedad Noise Nº6

Gravedad Noise Nº6

RAI - Recursos d'Animació Intercultural. RAI - c/ Carders 12, ppal. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Gravedad Noise

"La gravetat, el fenomen natural que t'atreu cap a forces complexes en constant coalisió... el noise, el soroll caòtic al que estem contínuament exposats en una societat globalitzada. Tot sota el ritme aclaparador i del moment immediat que passa, materialitzant-se en experiències noves i impredictibles. La comunicació sensorial; la psicodèlia creativa; l'expressió en estat viva generada espontàniament.

Això és Gravedad Noise, un cicle mensual d'art performatiu experimental, improvisat i multidisciplinar que duen a terme joves agitadors culturals a l'espai de co-creació RAI (Recursos d'Animació Intercultural) de Barcelona. Amb aquesta proposta es vol convidar a totes aquelles que creguin amb la cultura com a poder sociotransformador, amb una oferta de projectes innovadors d'alta qualitat nacional i internacional i que no et deixaran indiferent".


Iván González "Sings of Freedom" Feat. Sònia Sànchez.

Conducció, o conduction en anglès, és una paraula que resulta en combinar les paraules “conducted improvisation”, improvisació dirigida. El mètode consisteix en una sèrie de signes i senyals que el director fa als membres de l’orquestra perquè aquests reaccionin creant una música concorde als desitjos del director. Com els músics tenen bastant marge de llibertat per interpretar els senyals del director, el resultat està sempre obert a la inspiració del moment. Així doncs, el director també ha d’estar obert i receptiu al que els músics li proposaran per poder continuar. I d’aquesta manera es produeix una espècie de diàleg creatiu totalment imprevisible entre els músics i el director. Les conduccions són el resultat musical d’aquest diàleg i, especialment les de "Sings Of Freedom", ofereixen una música que està completament viva, plena d’intensos colors, altament energètica i amb precisa atenció al detall. En elles es combinen la complexitat amb la simplicitat, la densitat amb l’espai, els tutti amb els soli, el caos amb l’estructura, el refinament musical amb la brutalitat de la massa sonora, les capes de so amb la nitidesa dels instruments solistes. 

En aquesta singular ocasió, s'intercanviarà l'espai de l'actuació passant de l'habitual realització a la Biblioteca del Rai a un format més gran i atrevit, el Teatre del mateix edifici. Un espectacle que comptarà amb la presència de l'artista internacional, la bailaora moderna Sònia Sànchez, com també integraran l'ensemble noms rellevants de l'escena musical barcelonina com Celeste Alías, Víctor Colomer, Jordi Pallarés, Amidea Clotet, Raimon Molà, entre d'altres. Podreu veure la formació detallada al complet al seu canal d'Instagram Gravedad Noise. Un event ideal per celebrar l'entrada de l'últim mes de l'any.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Recursos d' Animació Intercultural

Ver detalles