HAKAN - Cafè del Teatre - Lleida

HAKAN - Cafè del Teatre - Lleida

Ver entradas
HAKAN - Cafè del Teatre - Lleida

HAKAN - Cafè del Teatre - Lleida

CAFÈ DEL TEATRE. Carrer Roca Labrador, 2 bis 25003 LLEIDA. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Hakan es va formar el 2014 a Bèrgam, una ciutat del nord d'Itàlia, pel guitarrista Andrea Carminati, el baixista Andrea Facheris i el bateria Marco Facheris. Tots ells comparteixen tasques de cant i escriptura de cançons. Van publicar tres àlbums (el quart està en camí) i un de 7''. Va jugar a Europa diverses vegades, EUA, Canadà i Turquia. La seva música incorpora les quantitats adequades de punk, power pop, garage, cançó melòdica i lletres brillantment estúpides. Peces curtes i llampecs (que poques vegades arriben als dos minuts), veus dobles, cors infecciosos, guitarres planes i moltes salutacions. Entre les meves peces preferides (d'acord, seria més fàcil dir:totes elles) hi ha "King of Edonè", "They don't like it", "Pita for breakfast" and "Hangover girl".
Alguns podrien dir que Hakan són la banda de punk Garage d'Itàlia de Bèrgam / Itàlia que toca una barreja assassina de garage punk i power pop. Penseu en els primers homes marcats amb una vora esbojarrada, radioactivitat, segrestadors, fins i tot aranyes mentals! Coincidència? Doncs...,el grup amb seu a Bèrgam té molt en comú amb les bandes de Texas: primer el gust per les melodies àcides i melancòliques i després la tendència poc saludable al pop-punk amb mil per hora. No obstant això, els Hakan segueixen sent els Hakan i no us perdeu cap ritme en els seus rècords!!

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

CAFÈ DEL TEATRE

Ver detalles