Improvisació amb Rie Nakajima

Improvisació amb Rie Nakajima

Ver entradas
Improvisació amb Rie Nakajima

Improvisació amb Rie Nakajima

El Maset Espai Jove. Perot el Cantador s/n. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

L’artista japonesa establerta a Londres és un dels màxims exponents de la subtilitat i la improvisació a través de petites màquines i motors, que utilitza en instal·lacions artístiques i performances sonores i objectuals. Col·laboradora de Pierre Berthet, Keiko Yamamoto i David Toop, els seus treballs sovint es relacionen amb l’entorn a través d’espais arquitectònics, aparells kinètics i objectes trobats. Una ocasió per aprendre com es treballa des de la proximitat i el caràcter accidental en les improvisacions a través de qualsevol dispositiu o instrument que utilizem a l’hora de crear.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 6/09/2019
Master class
Va ser un plaer observar com traballa la Rie Nakajima, com usa els objectes, com els escolta. Després, el dia següent a la performance, em va agradar veure com explora l'espai i la seva sonoritat.
Jordi
8/09/2019

¡Compartir!

Organizado por

Eufònic

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información