Inlet Industry + Antonio Miyagi

Inlet Industry + Antonio Miyagi

Ver entradas
Inlet Industry + Antonio Miyagi

Inlet Industry + Antonio Miyagi

Continental. Carrer de la Providència, 30. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

INLET INDUSTRY, alter ego del compositor i multiinstrumentista Joan Arnau Pàmies, presenta el seu àlbum debut Dialectics of Collapse a la sala Continental de Gràcia. L'acompanyarà Vivian, que posarà veu al primer single del disc. A través d’una narrativa musical, aquest àlbum conceptual explora temes habituals de ciència ficció com els universos paral·lels, l’existència interdimensional i els viatges interestel·lars. Els mons sonors imaginatius de Pàmies fan d’aquesta música una aventura emocional plena de melodies exuberants, sintetitzadors càlids i estructures originals. Nascut a Catalunya, Pàmies va viure onze anys a Boston i Chicago, on va estudiar música i es va doctorar en composició i tecnologia musical a la Northwestern University. La seva carrera de compositor l’ha portat a col·laborar amb destacats especialistes de la nova música, com Fonema Consort, Ensemble Dal Niente, JACK Quartet, Jessica Aszodi, Kathryn Schulmeister i Laura Cocks. Les seves peces s’han interpretat a MATA (Nova York), Ear Taxi (Chicago), Huddersfield Contemporary Music Festival (Regne Unit), Darmstädter Ferienkurse (Alemanya), Series 20/21 (Madrid) i Mixtur (Barcelona).

ANTONIO MIYAGI presenta RGB: un espectáculo para reflexionar sobre las relaciones humanas en un mundo lleno de pantallas. Miyagi es un músico y productor que trabaja en los límites de las posibilidades de su instrumento, la batería, ampliando sus recursos sonoros con medios tecnológicos. Dentro de su setup único hay tambores que distorsionan vídeos, sintes que activan luces... Nada es lo que parece y, al mismo tiempo, todo adquiere una brutal coherencia guiada por la intensidad y la emoción de su mensaje.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 9/04/2022
Electrònica de qualitat
El concert va començar amb el baterista i instrumentista electrònic, Antonio Miyagi, el qual ens va oferir un concert amb repertori bastant improvisat, tal i com va dir ell, ja que el mateix dia va pe Leer más dre tot el què tenia preparat per aquest set. De totes maneres, la gent ho vam flipar bastant; a mi em va recordar als paisatges sonors de l'estil de Burial, o sigui que nivellàs. Un cop acabada la seva actuació va arribar l'esperat concert d'Inlet Industry. Fent una intro explicativa del seu projecte basat en el concepte de la civilització sent aquest 'Dialectics of Collapse' el primer dels tres discos basats en aquesta obra conceptual. La seva música és de tot menys indiferent, transmet emoció en cada detall, nota o timbre rítmic. Si no el coneixeu, ja tardeu. Increïble!
Dj Andròmina
10/04/2022
Opinión verificadaAsistió el 9/04/2022
Concierto Inlet Industry + Miyagui
Excelente concierto! La pasé muy bien, muy buenos los dos intérpretes
Luis Fernando Amaya
10/04/2022

¡Compartir!

Organizado por

Grans Records

Ver detalles