Joana Brabo

Joana Brabo

Ver entradas
Joana Brabo

Joana Brabo

Núria Social d'Olot . C/ Verge del Carme, 8 . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Divendres 25 de febrer 2022, 21h 

Joana Brabo 'Alone together' – Teatre poesia sensorial

 

ALONE TOGETHER és una experiència poètica i sensorial sobre l’ansietat que s’amaga darrere del fum; el fum del tabac i el fum que ens envolta, una societat atrapada en el narcisisme, en les xarxes de les xarxes, en la impossibilitat de concentrar-se, una societat parcel·lada en els extrems combatent la seva pròpia ansietat. 

Joana Brabo relatant, exposant, trencant, deixant anar, confessant, revelant, manifestant, expressant, trencant, articulant, proclamant, comptant, cantant i activant paisatges sonors des d’una petita taula d’operacions, ALONE TOGETHER -sols però junts- ens transporta a diferents llocs des de Nova York a Menorca passant per Barcelona o el Brasil sempre des del nostre imaginari personal.

Joana Brabo- LO BUENO SI BRABO TRES VECES BREVE – desvincula la paraula del format llibre convertint-la en joc, tant a nivell performàtic en diferents teatres, museus i festivals de poesia i art sonor, com a nivell gràfic exposant els seus poemes visuals i cal·ligrafies en tot tipus de suports. La seva obra visual ha estat exposada a Barcelona (Macba, Sala Beckett, Antic Teatre), Madrid, Menorca i São Paulo.

 

Entrada: 

Anticipada venta online: 8€ adults / 5€ infants de 4 a 12 anys 

Taquilla: 10€ / 7€ 


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Associació Núria Social

Ver detalles