Joana Dark i Electrogralla al Rubrifolkum

Joana Dark i Electrogralla al Rubrifolkum

Ver entradas
Joana Dark i Electrogralla al Rubrifolkum

Joana Dark i Electrogralla al Rubrifolkum

Jardins de l'Ateneu Santboià. Carrer Agramunt 13. Ver mapa

4/06/2022

22:00

Compra tus entradas

General

10,18 €

Infants entre 6 i 15 anys

2,04 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia y COVID incluidos

Total 0,00 €

Descripción

22:00 h Joana Dark

Joana Dark és un projecte musical que neix amb la intenció de transportar al moment actual aquelles cançons que van deixar constància del costumisme i les tradicions del segle passat. Mitjançant la recuperació de textos antics es cerca la reflexió sobre les arrels rurals de les nostres costums actuals, així com l’anàlisi del seu present, sempre des de la visió de la dona.

Joana Dark busca acostar aquestes melodies tradicionals al públic actual i experimentar amb elles, fent-ne una reinterpretació adaptada al context sonor contemporani, tenint-hi especial pes la música electrònica. Així mateix, la veu esdevé l’eix principal com a comunicador, de la mateixa manera que ho era durant l’època de tradició oral. La reivindicació de l’apropiació de la veu, concretament la veu femenina, per a comunicar el propi pensament.

Júdit Pi i Ariadna Rulló: veu i electrònica

23:15 h Electrogralla

Una gralla que viatja cap a l’electrònica. El punch de les bases musicals fusionades amb un instrument orgànic. Reminiscències de jazz, groove, funky, dance, techno, dubstep… Electrofolk, electrotrad, Electrogralla. Aquest és el títol del projecte encapçalat pel músic Roger Andorrà. El graller sallentí presenta aquest 2022 el seu primer disc en solitari: Empelt.

Un recull de peces i tonades populars que, de la mà del productor musical Llibert Fortuny, el músic de Sallent adequa als nous estils musicals i així aconsegueix que, seguint la idea de J. V. Foix, allò tan vell torni a ser nou. Melodies com el Toc de castells, el Virolai, una sardana o un pasdoble de Patum arriben sota un nou filtre conceptual: l’electrònica d’arrel.

Roger Andorrà, gralla i electrònica. Acompanyat d'una balladora i un ballador i un joc de llums espectacular.

Obertura de portes: 21:00 h

Servei de barra.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Festival Rubrifolkum

Ver detalles