Keith & Tex + Rudy Mills And The Steadytones

Keith & Tex + Rudy Mills And The Steadytones

Ver entradas
Keith & Tex + Rudy Mills And The Steadytones

Keith & Tex + Rudy Mills And The Steadytones

Sala Upload. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona. Ver mapa

12/05/2023

20:30

Compra tus entradas

Entrada general

20,99 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia incluidos

Total 0,00 €

Descripción

Wake Up Jamaica té l’orgull de presentar, per primera vegada a Barcelona, a Keith & Tex i a Rudy Mills. Aquestes tres llegendes vives de la música jamaicana, aterraran a la nostra ciutat acompanyats pels alemanys The Steadytones, una de les bandes més potents d’oldies jamaicans de l’escena Europea.

Tots tres cantants van iniciar la seva carrera a la Jamaica dels anys 60, durant l’època daurada del rocksteady, i van començar a tenir èxit de la mà del productor Derrick Harriott. Cançons com ara “Stop That Train”, “Tonight”, “A Long Story” o “John Jones” formen part de la biblioteca musical de tots els amants del rocksteady i l’early reggae. Aquests himnes, entre molts d’altres, els podreu escoltar en directe el proper divendres 12 de maig a la Sala Upload, el millor escenari per un concert d'aquest calibre.

Pel que fa a The Steadytones, són una banda bàvara que toquen “explosive reggay”, com ells diuen. Aquests músics experimentats, capten i fusionen a la perfecció els ritmes del rocksteady i l’early reggae, fent les delícies de qualsevol entusiasta del “Spirit of 69”. Amb més de 10 anys de trajectòria, 3 àlbums i diversos singles, han actuat pràcticament a tota Europa, i han fet de backing band i gravat amb artistes jamaicans mítics com ara Stranger Cole, Patsy Todd, Doreen Shaffer, Dawn Penn, Keith & Tex i Rudy Mills.

Per si això no fos suficient, hem preparat una nit rodona amb selectors i selectores internacionals que punxaran abans i després del concert. Obrirem portes a les 20:30h i podreu menjar a la mateixa sala, on disposareu de servei de bar. El warm up serà a càrrec de Dani Wood, de Madrid, i de les Women Of The Ghetto, de Manresa. I després del concert podreu gaudir fins les 6 de la matinada de les millors sessions amb en Kike Martínez, de Dublín, en Nieva Franco, de Mèxic, en José Kmas, de Sevilla i uns servidors.

Veniu a celebrar el nostre cinquè aniversari en aquesta festa que quedarà gravada en la memòria de tots els assistents. Que no us ho expliquin!

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Wake Up Jamaica

Ver detalles