L'Aragonés en a Mosica 2022 I Biella Nuei

L'Aragonés en a Mosica 2022 I Biella Nuei

Ver entradas
L'Aragonés en a Mosica 2022 I Biella Nuei

L'Aragonés en a Mosica 2022 I Biella Nuei

Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Dissabte 1 d'octubre de 2022

19 h I El Bar del CAT I Entrada lliure
Conferència Ordesa, patrimonio mosical i cultural  a càrrec de Luís Miguel Bajén


20.30 h I CAT Tradicionàrius
Concert Biella Nuei
Taquilla: 12 € / Anticipada: 10 €
Amics del CAT, socis Associació O Corrinche i Centro Aragonès: 6 € 


Concert Biella Nuei

El grup de folk aragonès Biella Nuei és una de les formacions de més prestigi i qualitat en el camp de la música tradicional. Nascut als anys 80, ha sabut aprofundir en les arrels de la tradició musical aragonesa demostrant que un altre folk és possible, i que no necessàriament ha que ser arqueologia sonora. Va més enllà de la simple fusió, amb una ferma determinació de mirar cap a endavant i d’obrir les orelles als nous sons. Té les arrels ben clavades a la terra, però amb l’empeny d’elevar-se gràcies a l’impuls de la imaginació.

La proposta d’espectacle que ens proposen és un viatge pel repertori del grup amb presència de la llengua aragonesa. Biella Nuei ja va editar un treball l’any 2019 en el qual van combinar cançons en aragonès remasteritzades específicament per a l’ocasió amb un llibret que inclou les lletres. Partint d’aquest projecte i passant per tota la seva discografia fins a arribar a l’últim disc—Ordesa—gaudirem d’un repertori de cançons tradicionals amb la llengua com a vehicle conductor. És un espectacle per a tots aquells que estan interessats en l’aragonès, que tenen curiositat per aquesta llengua o que tan sols volen fer un repàs de les seves músiques.

IG @biellanuei
Facebook: /biella.nuei

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

4 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 1/10/2022
Excel-lent en tots els sentits!!!
Llàstima que el públic de BCN no se n'adonés de la categoria del grup i del concert. La sala estava massa buida per la importància de la convocatòria. Tot i saber que la música tradicional no arross Leer más ga masses, feia una mica de vergonya veure que a penes érem una cinquentena de persones.
Amadeu
2/10/2022
Opinión verificadaAsistió el 1/10/2022
Música tradicional aragonesa.
Una actuación tan entrañable como impresionante. Unos músicos magistrales, que hacen un trabajo fantástico con temas muy antiguos que rescatan del pasado, para poder revivirlos y disfrutarlos en el pr Leer más sente y en futuro.
Pedro Ena
2/10/2022
Opinión verificadaAsistió el 1/10/2022
Ordesa
Bona organització i bona idea : presentació de llibre + concert.
Joan
2/10/2022
Opinión verificadaAsistió el 1/10/2022
Una bona tarda
La presentació del llibre va ser molt maca, un llibre amb unes il.lustracions y unes explicacions precioses. I després el concert de Biella Nuei, espectacular quin bon rotllo dona tot el grup. Si ten Leer más u oportunidat us recomano anar a veure'ls, no us decebran! Gràcies a O' corriche per tan bona organització!!!
Rocío
2/10/2022

¡Compartir!

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver detalles