Teatre: L'home del vol vertical - sala La Fornal

Teatre: L'home del vol vertical - sala La Fornal

Ver entradas
Teatre: L'home del vol vertical - sala La Fornal

Teatre: L'home del vol vertical - sala La Fornal

Sala La Fornal. C / Coves dels Hams nº 4. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

L'HOME DEL VOL VERTICAL

Pere Sastre Obrador, va ser un pagès de Llucmajor (Mallorca) amb un cervell privilegiat que emmirallat pels avanços del seu temps, a principis del segle XX, va dissenyar i construir un prototip d’helicòpter. Aquest és el leit-motiv que ens empeny a contar una història que va més enllà d'aquest fantàstic succés.

Hem gratat dins la passada centúria, des del bessó dels anys vint fins als dies finals de la segona república, uns anys vertiginosos d'idees i progrés com no s'havia vist mai, on especialment destacà la cursa aeronàutica que va ser liderada per França i els Estats Units.

Però tanmateix Pere Sastre, en Pere de Son Gall, va fer que Mallorca també formàs part d'aquesta carrera i és aquí on nosaltres incidim en la nostra proposta. Una proposta dins la línia de la companyia, que lluny de voler fer un espectacle anecdòtic i decimonònic, -al marge ser un treball històricament rigorós dins les llicències que la ficció permet-, ens serveix per parlar de Mallorca, dels mallorquins i mallorquines, dels temes que ens han desdibuixat com a societat, i ens han atorgat el segell de ser una terra conservadora que pràcticament va passar de l'activitat primària al turisme, deixant-se, majoritàriament pel camí, l'herència cultural, rebutjant la innovació tecnològica i abocant-se a les desigualtats socials.


Agraïment: a Joan Salvà Caldés per haver salvat aquesta història


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

7 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 27/11/2020
Fascinant
La història és increïble, i molt propera. La posada en escena és fantàstica. Val la pena conèixer i saber, gaudir com a espectador.
Elisabet
7/12/2020
Opinión verificadaAsistió el 28/11/2020
Emocionada
Un espectacle fantàstic: Text, interpretació i muntatge. Reivindicació necessària d'un personatge. Didàctica i emotiva. Gràcies!
Elisabet Vaquer Pasqual
1/12/2020
Opinión verificadaAsistió el 28/11/2020
Fantàstica
la interpretació d'en Joan Gomila inpressionant, com es mou per l'escenari, com interpreta, com parlar i la interpretació del malalt, en Pere de Son Gall, perfecte i sense meyns valorar la interpreta Leer más ió de la monja, un paper curt però molt correcte
Maite Font
30/11/2020
Opinión verificadaAsistió el 7/11/2020
GENIAL!!!
La història conmou i la interpretació d`En Joan Gomila encara més. Vaig disfrutar de bon de veres. Enhorabona a tots.
Bàrbara Cànaves Forteza
12/11/2020
Opinión verificadaAsistió el 7/11/2020
Una gran obra
Obra boníssima, un tema que remou sentiments, tractat amb una gran professionalitat i una espectacular interpretació. No puc deixar de recomanar-la a tots els meus coneguts. Crec que hi ha obra per Leer más olt de temps!
Francisca Gaya Brunet
8/11/2020
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Sala La Fornal

Ver detalles