Joan Blau presenta "La Clau"

Joan Blau presenta "La Clau"

Ver entradas
Joan Blau presenta "La Clau"

Joan Blau presenta "La Clau"

Cafè del Teatre de L'Escorxador. Cafè del Teatre de l'Escorxador, Carrer de Roca Labrador, Lérida, España. Ver mapa

22/06/2019

22:30

Compra tus entradas

Entrada (-40%)

8,00 € 5,00 €

Entrada + cd (-40%)

14,00 € 8,00 €

Entrada + pen drive (-40%)

20,00 € 12,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

El cantautor ens presenta nou disc, "La Clau". Acompanyat per la seva banda habitual, Luis Robisco, Jose Robisco i Paquito Escudero, ens presenta un nou EP ple d'energia i sensibilitat. En el concert hi col·laboren bons amics i companys de camí com Jordi Gasion, Xavi Monge, Mia Fuentes i Esteban Faro.

“La Clau” és un cúmul de situacions viscudes en forma de cançó. Joan Blau ha trobat amb aquestes melodies la clau del seu projecte musical, seguir mirant endavant valent i encuriosit, aprendre de tot el viscut, tant sigui bo com dolent.

El nou disc es projectarà en format pel·lícula, de manera que els cinc vídeo clips que donen nom a “La Clau” prenguin un sentit. Cada vídeo clip te com a comú denominador les seves cançons i experiències.

Els vídeos clips han estat realitzats per Young Soul Productions.

“La Clau” de Joan Blau, ha estat enregistrat a Ligth Studios , produït per Luis Robisco i auto editat amb el segell Records d’Aigua.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Joan Blau

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información