La Companyia Mínimíssima

La Companyia Mínimíssima

Ver entradas
La Companyia Mínimíssima

La Companyia Mínimíssima

Teatre El Casal d'Amer. Rambla Monestir. Ver mapa

7/03/2021

18:00

Compra tus entradas 18:00

General

8,00 €

Movilidad Reducida

8,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.
Total 0,00 €

Descripción

CANÇÓ D’AUTOR TRADICIONAL. Gerard Díaz, acordió, concertina, violí, shruti peti

“La Companyia Mínimíssima” és un projecte que neix amb la intenció de treballar la música tradicional, les composicions pròpies i les possibilitats intermitges a la difusa frontera de la música no escrita. Es proposa un concert de més-que-petit format. Un concert minimíssim. El programa consta de cançons tradicionals mediterrànies, però també d’alguna peça apresa dins de l’ambient familiar i d’altres, de composició pròpia.
La Companyia Minimíssima és un sol músic amb diversos instruments. Violí, acordió diatònic, o concertina, acompanyats d’un shruti peti (acordió indi accionat amb el peu). Melodies antigues i melodies noves, amb predilecció pels bordons I subrallant la pulsació amb els peus per buscar la creació d’entorns sonors favorables a la introspecció i a la poesia. És un projecte que va arrencar l’estiu del 2018, amb la idea de tocar a llocs petits que permetessin un contacte directe. El 2019 fou seleccionat per al Concurs Sons de la Mediterrània, on fou galardonat amb el Primer Premi.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament d'Amer

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información