LA PRIMA VERA - CAFÈ DEL TEATRE

LA PRIMA VERA - CAFÈ DEL TEATRE

Ver entradas
LA PRIMA VERA - CAFÈ DEL TEATRE

LA PRIMA VERA - CAFÈ DEL TEATRE

CAFÈ DEL TEATRE. Carrer Roca Labrador, 2 bis 25003 LLEIDA. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

La Prima Vera neix l’hivern del 2018. La necessitat d’expressar-se fent música va ser un dels principals motors per començar a moure aquest bonic projecte. La Prima parla d’aconseguir els teus propòsits, de ser i no deixar de ser qui ets.
La banda ens presenta TÚ QUE ENTIENDES EL CAOS, una recopilació de cançons de l’obra i vida de Mar Martínez. Una autora feminista de veu sensible amb gran capacitat de comunicar. Rebuscant entre el caos ens fa saber que d’allà també podem treure infinitat d’aprenentatges.
Acompanyada sempre del  guitarrista Txevi Clemente, d’una reconeguda trajectòria musical de més de 20 anys, alimenta el seu art de la necessitat de créixer, crear i transmetre.
Una banda versàtil, musicalment avantguardista i amb to  feminista, que s’adapta a les necessitats de cada moment escènic passant dels seus dos principals músics, als sis que formen la banda al complet.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

CAFÈ DEL TEATRE

Ver detalles