La Rateta

La Rateta

Ver entradas
La Rateta

La Rateta

L'AUTÈNTICA TEATRE. Carrer Martí 18. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Sinopsi:

La Rateta presumida cerca un amic especial entre tots els animals, a quin triarà? Al més net, al més ordenat, al qui millor menja o al més educat?

En aquesta versió de la rondalla tradicional de la Rateta presumida ens allunyem del final tradicional i proposem un final més alegre amb perspectiva gènere.


Fitxa artística:

  • Un espectacle de: Elisa M. Matallín
  • Gènere: Titelles
  • Idioma: Català
  • Duració: 45 minuts
  • Edat recomanada: A partir de 2 anys


Sobre Elisa M. Matallín

Elisa M. Matallín va heretar del seu avi, mestre i titellaire, la seva afició per escoltar històries. Es va formar en Biblioteconomia, la qual cosa li va permetre conèixer els contes impresos i estudiar-los. Però el que veritablement la va convertir en narradora va ser contar per als seus fills i descobrir que les històries sempre s’han de contar amb amor.

Després de diverses immersions en el teatre amateur i universitari, Elisa va iniciar la seva marxa professional el 2001 amb la companyia de cafè-teatre Divalarias. En 2004, funda amb altres artistes la companyia Tamino Titiriteros. Ja en el 2009 comença un nou projecte amb part dels integrants de Tamino, l’empresa de gestió cultural Explicar-te, amb la qual posarà en marxa un projecte cultural que abasta des d’una companyia de titelles fins a una llibreria amb un petit teatre, així com la gestió dels tallers didàctics del Centre Cultural Bancaixa.


Elisa ha contat per teatres, festivals, biblioteques, llibreries i llocs d’allò més insospitats i estranys on mai t’imaginaries que es poguessin contar contes.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

L'autèntica Teatre

Ver detalles