LA SENTINA + VALENTINA AND TEP + LA LUDWIG BAND

LA SENTINA + VALENTINA AND TEP + LA LUDWIG BAND

Ver entradas
LA SENTINA + VALENTINA AND TEP + LA LUDWIG BAND

LA SENTINA + VALENTINA AND TEP + LA LUDWIG BAND

SALA TARO. C/ ROSSEND ARÚS, 9 . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

LA SENTINA

La Sentina és el vehicle creatiu de l’Albert Girons en el qual van pujant i baixant passatgers que l’ajuden a matisar, enriquir i fins i tot frenar els seus impulsos creatius. L'any 2006 l'Albert obre un myspace amb aquest nom per penjar-hi les cançons que componia i gravava. Tres anys després autoedita el primer EP Somatismes (2009) i a partir d'aquí Indian Runners ha publicat els seus tres LP: Falconades (2012) i Llobregat (2016) i ara 2013-2015 (2019), cançons escrites i gravades per l’Albert amb l’ajuda de músics provinents del jazz més salvatgí, com l'Ildefonso Alonso, que l'acompanya per paranys desconeguts del pop. No ha canviat res i alhora ha canviat tot.


LA LUDWIG BAND

Trenta quaranta ametlla amarganta. El segon millor grup d'Espolla . Alto el foc a l'Albera. Paris, mon amour. Mon olimp mon amour. Andreu torna ja de Sèrbia. Sort que ia qui n'adona del que fem per Barcelona. The de dir que magradaves mes quan em devies diners. Delafe=rhisto. Dagoll dagom degollam en un segon. Perdona, tens foc? Ha plogut sobre el meu cap. Pau Riba misogin.


VALENTINA AND THE ELECTRIC POST

The Electric Post postula la música de Valentina Risi que acompanyada d’Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril, Metrinova, La Sentina) descobreix amb força una veu pròpia a través de cançons extremadament delicades i misterioses. Aquest 2019 publica el seu primer EP produït i gravat íntegrament al Konvent de Cal Rosal.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 7/11/2019
TOP
Toooooop
Mar
8/11/2019

¡Compartir!

Organizado por

SALA TARO

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información