'Les dones sàvies'

'Les dones sàvies'

Ver entradas
'Les dones sàvies'

'Les dones sàvies'

Teatre del Casal de Cambrils. Plaça Església Sant Pere s/n. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Les dones sàvies neix de la inquietud dels actors Ricard Farré i Enric Cambray per a treballar en profunditat una comèdia de tall clàssic després d'haver treballat junts en diferents espectacles d'altres gèneres.

Apareix el seu gust per Molière i per una de les seves grans obres Les dones sàvies responent així a la primera de les inquietuds plantejades a l'hora de començar el projecte. El segon pas és la idea de condensar aquest gran clàssic i aconseguir-lo dur a escena amb tots els personatges, tan femenins com masculins, però només amb els dos actors.

En aquest punt apareix la figura de Lluís Hansen, escriptor, que juntament amb Ricard Farré es posen a treballar en el text amb el desig de crear una dramatúrgia pròpia on el fregolisme escènic i la interpretació en són els pilars fonamentals.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

9 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 13/11/2021
Actors de luxe. Adaptació mervellosa.
Vaig assistir a la representació el passat dissabte 13 de novembre, al Teatre del Casal de Cambrils. Quan seus a la butaca, inicalment la sensació no és bona. A primera vista l'escenari és senzill, d Leer más es tauletes, dues cadires i un paravent de tres bastidors. Després aprecies un actor que surt abans d'hora a l'escenari i et preguntes perquè. Més tard surt el segon actor i encara penses pitjor perquè les llums no s'han tancat encara i la gent encara xerra... Però és que l'obra ja ha començat!!! En punt a les 9 s'inicia la representació de Les Dones Sàvies . No tinc paraules per descriure amb precisió milimètrica la finura, l'exactitud, la interpretació, les veus, els gests, el vestuari i la gesticulació que dominen a la perfecció ambdós actors i que modulen en cada personatge fins al punt de ben empassar-te que són 7 personatges diferents a l'escenari.... Quina manipulació! I tot amb uns diàlegs plens de contingut literari en un català culte, ple d'expressesions de les que jo vaig aprendre de l'àvia quan era petita. Senzillament deliciós. La senzillesa inicial de l'escenari es transforma durant l'obra i el moviment i les llums, junt amb l'ús dels espais per part dels actors fan que es despleguin espais desconeguts que et transporten a diferents estances, quin aprofitament dels recursos!. El detall de la conversa dels actors, entre bambalines, fora de l'obra, en el present, va ser un regal per a l'espectador. I no només això, vam riure i vam gaudir durant hora i mitja com feia temps que no ens passava. En resum, l'obra és sens dubte una adaptació de gran qualitat, la interpretació d'ambdós actor excepcional i pel ritme trepidant i el domini del llenguatge i la interpretació són de ben segur mereixedors d'actuar en els millors teatres de Catalunya. Els felicito sincerament per la seva gran professionalitat tot i la seva joventut. No us oblidarem Enric Cambray i Ricard Farré. Gràcies per alegrar-me a mi i a la meva parella aquella nit inoblidable.
Laura García
18/11/2021
Opinión verificadaAsistió el 13/11/2021
Bona feina.
Obra fresca, entretinguda, divertida i actors xaxis !!!!!!
Montse
14/11/2021
Opinión verificadaAsistió el 13/11/2021
Deu
Excelente, felicidades a los actores.
Josep Del Rio
14/11/2021
Opinión verificadaAsistió el 13/11/2021
Molt bona adaptació
Es tracta d'una adaptació molt ben trobada d'aquesta obra clàssica amb una interpretació trepidant. Et fas un tip de riure.
Josep Maria
14/11/2021
Opinión verificadaAsistió el 13/11/2021
Teatro del bueno
Una velada con humor y disfrute!!!
Encarna Morenofue Una Velada Genial ,
14/11/2021
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Escena Cambrils

Ver detalles