Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

Ver entradas
Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

El Vapor. Mare de Déu dels Àngels, 76. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

No lograr el aforo mínimo para la realización del espectáculo

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

L’univers Minova el formen Esteve Puig (compositor i veu principal) Jesús Martinez (sintetitzadors i programació) i Jordi Riera (bateria electrònica). Junts viatgen des del 2015 cap el pop del futur i l’electrònica amb ànima. Van crèixer amb el ritme dels 80 i venen a fer-nos ballar per dins i per fora. Lletres quotidianes i melodies enganxoses que prometen revolucionar novament l’escena pop catalana.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 15/10/2022
Molt mal gestionat
Hola, resulta que es va anul·lar el concert i ningú ens va informar. Vam trucar a l'organitzador i no en sabia res. Al final, es veu que a través de l'instagram, el propi grup ho havia anunciat. No és Leer más la manera adequada de fer-ho, creiem. Llavors, la pregunta és com i quan ens tornaran els diners? Moltes gràcies
Jordi Roca
16/10/2022
Hola Jordi, ens sap molt de greu el que ha passat. Actualment s'estan gestionant totes les devolucions de les entrades i en breu rebreu l'import. Per altre banda es posarem en contacte amb tots els afectats per poder-vos compensar.
Minova
17/10/2022

¡Compartir!

Organizado por

Minova

Ver detalles