LLUM PROFUNDA - MARIONA FORTEZA

LLUM PROFUNDA - MARIONA FORTEZA

Ver entradas
LLUM PROFUNDA - MARIONA FORTEZA

LLUM PROFUNDA - MARIONA FORTEZA

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

Mariona Forteza munta en directe un reportatge que fa un retrat humà de dos personatges: Mascaró i Harrison. Dos homes amb els seus problemes  i contradiccions que van mostrar nous camins a la humanitat. Un savi poc conegut que va canviar la història. Un petit espectacle per reivindicar la figura de Joan Mascaró i Fornés, un gran savi que va néixer a Mallorca.  Una gravadora, una llibreta amb notes i una guitarra són les eines que Mariona Forteza fa servir en aquest format, que incorpora també peces del cançoner popular de Mallorca. Les cançons esdevenen el contrapunt emocional d’aquesta història fascinant i insòlita. Un format original amb narració, cançons i fons musicals en directe. Un reportatge radiofònic damunt un escenari.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información