Mabel Flores | Lo Submarino de Reus

Mabel Flores | Lo Submarino de Reus

Ver entradas
Mabel Flores | Lo Submarino de Reus

Mabel Flores | Lo Submarino de Reus

Lo Submarino de Reus. C/ Camí de l'Aleixar 85. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Mabel Flores és música d’autor, sentiment i mestissatge. Lletres rebels, d’amor, transformació i aprenentatge. Descobrir-la en directe és infinitament millor que conformar-se amb la seva discografia o els seus vídeos.

Aquesta artista es caracteritza per una posada en escena enèrgica i interactiva al capdavant d'una banda contundent. La recolzen unes lletres fresques, crítiques i honestes, que es converteixen en melodies enganxoses a la primera escolta i captiven pel seu enfocament directe i senzill, deixant palès que l'oci amb consciència i sensibilitat social és possible. El resultat, sigui com sigui, és un show que vessa alegria, ritme i missatge conduït per la naturalitat, l'humor entre cançons i la complicitat.

Després de la gran acollida del seu primer àlbum Entre mujeres (2018, autoeditat), Mabel Flores publica el seu primer disc d'estudi, que porta per títol Meraki (Kasba Music, 2021), una proposta de 10 cançons a mig camí entre la cançó d'autor i el so mestís que s'acosta, aquest cop, a arrels sud-americanes, folklòriques i mediterrànies, missatges propis de la cançó d'autor i pincellades electrourbanes que li donen un toc fresc, personal i innovador.

Un viatge musical per ballar, riure i emocionar-se que seguirà implacable aquest 2021.


HORARIS

Obertura Portes: 22:00h

Concert: 22:30h


MESURES COVID-19

Per accedir a la sala has de presentar DNI i un certificat acreditatiu emès per un servei públic de salut:

- Certificat de vacunació vàlid (han d'haver passat 14 dies des de l'última dosi)

- Certificat de prova diagnòstica negativa (72hper PCR o 48h test d’antígens)

- Certificat recuperació

Comprova que el teu passaport sigui vàlid aquí: https://verificacovid.gencat.cat/


ENTRADA MENORS

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar firmat pels seus pares el formulari que trobareu a la mateixa sala.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 10/12/2021
Ricardo Mabel Flores
Estuvo el evento muy, muy chulo. Lo único que la música estaba tan alta que a ratos no se escuchaba bien la letra de las canciones. Pero aún así ojalá volviera a venir porque es una gran cantante. Y Leer más n el local también camareros muy, muy simpáticos. Felicidades a todos.
Ricardo Iñesta
11/12/2021

¡Compartir!

Organizado por

Mabel Flores

Ver detalles