Xavi Torres · Festival Terrer Priorat 2019

Xavi Torres · Festival Terrer Priorat 2019

Ver entradas
Xavi Torres · Festival Terrer Priorat 2019

Xavi Torres · Festival Terrer Priorat 2019

Espai de Gratallops . Gratallops,Tarragona, España, 43737. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

XAVI TORRES:

El pianista Xavi Torres és un dels músics més destacats i amb més projecció del panorama jazzístic europeu. Viu actualment a Amsterdam, on té l'oportunitat de retroalimentar-se i col.laborar amb grans músics d'arreu del món, i on ha finalitzat el Màster de Jazz i la Llicenciatura de Clàssic al Conservatorium van Amsterdam, després de graduarse a l'ESMUC de Barcelona. Amb el Xavi Torres Trio ha rebut diversos premis i reconeixements, com “Millor Grup de l'any 2015” per la AMJM; així com, entre d'altres, guanyar la “Dutch Jazz Competition 2016”. El reconeixement més important va arribar a finals del 2018 amb la participació com a solista a la final de prestigiosa la “Thelonious Monk Jazz Piano Competition” a Washington, DC, essent el segon Espanyol que mai hi hagi participat. Ha gravat 4 discs com a líder i més de 30 Cds amb diferents projectes, sent part activa de l'escena europea.


En aquest nou disc a piano sol, “Curiosity”, ens trobem amb gran varietat d'estils i textures tocats amb molta llibertat i singularitat. Composicions originals cominant el groove d'una chacarera argentina amb armonia de Mahler, o ritmes africans amb modes de Messian son el resultat d'aquesta nova proposta. Al mateix moment, el fet d'estar sol a l'escenari permet passar d'un moment molt compositiu a un altre de completa llibertat, o d'un moment de molta tensió i bogeria a un altre amb la mes delicada melodia, fent viatjar el públic des del principi fins al final del concert. 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

3 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 23/11/2019
Excelent concert
Impresionant concert del pianista Xavi Torres. Espectacular amb el seu repertori personal combinant amb stansarts de jazz. El seu piano omplia el silenci de l'auditori, totalment recomenable als aman Leer más s del jazz i de la musica
Jaume Mutllo Pamies
24/11/2019
Opinión verificadaAsistió el 23/11/2019
Brillante!!
Sencillamente brillante!
Sslva
24/11/2019
Opinión verificadaAsistió el 23/11/2019
Xavi Torres
Fabuloso!!!!!
Toni Martí
24/11/2019

¡Compartir!

Organizado por

ESCOLA DE TERRER

Ver detalles