MuOm

MuOm

Ver entradas
MuOm

MuOm

Església de Sant Andreu. Església de Sant Andreu. Ver mapa

31/10/2021

19:00

Compra tus entradas

General

22,40 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia y COVID incluidos

Total 0,00 €

Descripción

MuOm és un grup vocal de cant d’harmònics que crea paisatges sonors envoltants i sense paraules. La seva música s’aproxima tant als corrents contemporanis del minimalisme com a les polifonies corals i les músiques ancestrals. Un concert de MuOm convida a fer una pausa i a viatjar en la profunditat del so creat per les veus a capella i la superposició dels seus harmònics.


Aquest concert forma part de la gira de presentació de Terra, el seu quart àlbum (primer de la sèrie Elementalia). Partirem de l’evocació d’allò inefable, subtil i transcendent (èter) per submergir-nos en allò encarnat, vital i fecund (element terra) a través de l’evocació de diverses cultures ancestrals (les arrels de la humanitat i l’origen de la relació entre l’ésser humà i la vida). Musicalment hi haurà presència dels diferents registres i tècniques de la veu (a través del cant d’harmònics, throat singing, khoomei i kargyraa) i serà fonamentalment a cappella, però presenta algunes novetats respecte als treballs anteriors, com ara una clara presència de subharmònics (utilitzant diferents tipus de kargyraa, la tècnica de cant gutural), influències de la música tradicional del centre d’Àsia (Tuva, Mongòlia) com en anteriors àlbums, però també del Tibet, Austràlia, l’Índia, músiques tribals dels Wagogo (Tanzània) i dels inuit (Canadà, Alaska i Groenlàndia), així com música sacra occidental i polifonia renaixentista.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Ver detalles