b1n0 + nara is neus a Terrassa

b1n0 + nara is neus a Terrassa

Ver entradas
b1n0 + nara is neus a Terrassa

b1n0 + nara is neus a Terrassa

Nova Jazz Cava de Terrassa. Passatge Tete Montoliu s/n. Ver mapa

8/11/2020

20:00

Compra tus entradas

General

10,40 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

b1n0

Emili Bosch i Malcus Codolà formen b1n0 (pronunciat bino). El duo resident a Barcelona combina elements de l’electrònica experimental, l’estètica del nou-pop i els sons urbans actuals. Un còctel d’electrònica fet amb elements acústics, capes de syntes i un precís maneig de l’espai sonor. Entre la figura de l’enginyer de so i el músic, b1n0 ens convida a un aquelarre d’influències en l’era del post. En el seu àlbum debut b1n0 compta amb la participació de diferents artistes del panorama nacional. Estem davant d’un projecte que prescindeix de vocalista principal i assumeix tal fet com una possibilitat il·limitada per reinventar-se i explorar les possibilitats del “sampler” en la seva peculiar aventura sonora.


nara is neus

Nara is Neus és una compositora que crea una atmosfera fosca investigant contínuament amb la intenció de descobrir nous colors i textures, sempre amb un deix malenconiós. Sense límits entre el so experimental de baixos bpm i el drone, i un gran interès en les bandes sonores, les seves composicions creixen en base a pinzellades contínues, oferint diferents intensitats entre el silenci i el soroll, creant ones de so suggerents on la composició és més un significat que un propòsit, més proper a una escultura de so vivent. Arquitectura sònica per seguidors de Laurel Halo, Sky H1 o el mateix William Basinski.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

TODO SIGUE INTACTO, S.L..

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información