NIT D'ART

NIT D'ART

Ver entradas
NIT D'ART

NIT D'ART

VOILÀ!. Cos, 74. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Avui a Voilà torna Nyx Artem: la companyia jove de teatre musical en procés de creació.
En aquesta segona "Nit d'art" es disposen a presentar-nos el projecte del curs: Pandora.
Un musical que vol desmuntar el mite clàssic, on es deixa a la dona com a culpable de tots els desastres de la humanitat.
Escrit i composat íntegrament per la Naia Valdivia i protagonitzat per ella mateixa, la Clara Ribot, el Ferran Soler, la Núria Castells, el Ferran Valdivia i la Cadí Rodríguez.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

3 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 3/12/2022
bien los cantantes, mal el sitio
Se ve que obligaron a la gente a consumir tras haber pagado entrada y además pagar dicha consumación al final del espectáculo. Además 3 euros por un agua o por un Nestea, me parece un robo. No me pa Leer más ece bien eso. Los cantantes una pasada!
Mesiuu
5/12/2022
Opinión verificadaAsistió el 3/12/2022
Espectacular!!!
Les cançons ens van endinsar en un món màgic i meravellós. Els artistes van posar en escena de manera excel·lent el seu treball. La gent va tardar en reaccionar perquè era tan bonic....però a l' acaba Leer más , tothom va aplaudir moltíssim. Va agradar molt.
Montserrat
4/12/2022
Opinión verificadaAsistió el 3/12/2022
Una delícia!
De les músiques més exquisites que he sentit mai!!! Aquests joves tenen un talent immens, m'han emocionat a tots els nivells. Estava menjant-me les coques entre llàgrimes. L'acústica de la sala molt b Leer más na també, tret d'una petiiita estàtica que es colava pels monitors al principi del concert. 5/5, espero veure'n l'obra completa aviat i que vegin l'estrellato!
Arnau
4/12/2022

¡Compartir!

Organizado por

VOILÀ!PRO

Ver detalles