'Novembre' de Roser López Espinosa

'Novembre' de Roser López Espinosa

Ver entradas
'Novembre' de Roser López Espinosa

'Novembre' de Roser López Espinosa

La Caldera Les Corts. Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

NOVEMBRE és un terreny de joc on tres ballarins construeixen un paisatge en comú en el que s'enreden els cossos, els jocs físics i els mecanismes. Un entramat sense fi que ens parla del grup i de la col·laboració, de l'espai propi i de l'espai compartit, del plaer de jugar i de la imaginació. Una tardor singular feta d'enginy i de la suma de forces. NOVEMBRE és el joc d'estar junts.

> El treball coreogràfic de Roser López Espinosa es basa en una forta fisicalitat, amb una gran passió per la precisió, la delicadesa, els elements acrobàtics i el detall. La complicitat i el treball d'equip es donen la mà en un imaginari vital i ple de joc, de poètica refinada i amb un toc d'humor.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 23/01/2021
Genial!
Tres bailarines espectaculares!
Anna
29/01/2021
Opinión verificadaAsistió el 23/01/2021
Fantàstic espectacle
Dansa en el sentit més pur i corpori. El gest, el moviment, la plasticitat i en definitiva el cos és protagonista. Tot presentat en un format amable, distès i proper. Pels no afeccionats a la dansa, é Leer más un espectacle que els hi agradarà i els acostarà a un món expressiu nou.
Joan
25/01/2021

¡Compartir!

Organizado por

La Caldera Les Corts

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información