OPERA / Bastien und Bastienne / MOZART

OPERA / Bastien und Bastienne / MOZART

Ver entradas
OPERA / Bastien und Bastienne / MOZART

OPERA / Bastien und Bastienne / MOZART

Claustre del Monestir de Sant Cugat del Vallès. Monestir de Sant Cugat, Sant Cugat del Vallès, Espanya. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Claustre del monestir


“Bastià i Bastiana” de W. A. Mozart


Ensemble Contratemps



Bastiana : Elise Efremov 

Bastià : Jorge Juan Morata 

Colau: Juan Carlos Esteve


https://contratemps.com/



Bastian und Bastienne és una història d’amor entre dos joves que transcórre en un humil llogarret de pastors. Els dubtes sobre si el seu amor és correspost els fan recórrer al bruixot Colau. En el transcurs de la història la gelosia apareixerà com a element clau, però tot es resoldrà en un reconciliador final feliç.

Es tracta d’un singspiel (òpera popular) pensat per un joveníssim Mozart per a ser representat en jardins a l’aire lliure, és per això que es va triar de fer-ho al claustre del monestir en lloc d’una sala tancada. Disposa de passatges recitats que han estat traduïts al català per tal que el públic pugui seguir la història encara que no es conegui l’alemany. Pel què fa al text cantat, seran els elements teatrals i escenogràfics, a més dels estrictament musicals, els qui ajudaràn al públic a seguir la trama.

L’ensemble CONTRATEMPS, una orquestra de sis músics amb instruments històrics, acompanyarà als tres cantants: Elise Efremov, soprano (Bastiana); Jorge Juan Morata, tenor (Bastià); i Juan Carlos Esteve, baix (Colau).


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

9 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 14/09/2019
Una bona exoeriència operística al claustre del monestir
Uns músics excel.lents, una molt bona dramatització, un espai immillorable, tot plegat per a fer-nos passar una vetllada inolvidable.
Núria
18/09/2019
Opinión verificadaAsistió el 14/09/2019
Noche entre capiteles, luz, magia y música deliciosa
Un espectaculo delicioso. Los capiteles del claustro, la iluminación, la magia de la noche y la magnífica puesta en escena de una opera sencilla pero preciosa. Interpretada por cantantes y músicos pe Leer más fectamente harmonizados con el público para regalarnos una magnífica representación de una dulce e ingénua òpera de un Mozart de 12 años. Sensacional!!
Pep Martínez Rosique
17/09/2019
Opinión verificadaAsistió el 14/09/2019
Divertida, excelente y familiar
Excelentes cantantes, músicos y puesta en escena, organización y ambiente. Mis hijas de 4 y 7 años estuvieron encantadas, yo igual, me reí o y lo disfruté. Me encanta la ópera, perfecta para iniciar Leer más los pequeños y mayores.
Tatiana
16/09/2019
Opinión verificadaAsistió el 14/09/2019
Una opera muy divertida!
Una opera muy divertida, los cantantes magníficos y en el mejor escenario posible.
Paulina
16/09/2019
Opinión verificadaAsistió el 14/09/2019
Exel-lent
Fantàstic, tant els cantants com els músics i l'actor, espero que ben aviat estrenin una altra òpera al claustre del monestir. Gràcies i moltes felicitats.
Borja De Yebra Pintó
15/09/2019
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Música Antiga Sant Cugat

Ver detalles