Panorama - Un espectacle de circ i música en directe

Panorama - Un espectacle de circ i música en directe

Ver entradas
Panorama - Un espectacle de circ i música en directe

Panorama - Un espectacle de circ i música en directe

Teatre Ateneu de Sant Celoni. Ctra. Vella, 25. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

X CIRCUIT DE LIED DEL MONTSENY 

Homenatge a Robert Gerhard


Panorama és un espectacle de circ creat i interpretat per les artistes Júlia Campistany i Clara Cortés. A aquest espectacle s’hi sumen amb la interpretació en directe en forma de recital els guanyadors del Premi Conxita Badia 2020, Bru Curbella (piano) i Andreu Miret (tenor).

A l’interior del Teatre de Sant Celoni l’espectador es troba davant d’un paisatge on s’hi perceb una estructura metàl·lica, un trípode de ferro de 6 metres d'alçada que interfereix en l’harmonia de l’indret, creant així un nou paisatge. A sobre l'estructura s'intueixen les figures de dues dones que sembla que parlen i es mouen. L'espectador escolta atent i observa com en la peça es construeix un diàleg entre l’espai i el moviment. Entenem com a paisatge la forma i el ritme; allò visual que té una sonoritat, de la mateixa manera que el lied evoca allò visual a partir d'elements sonors. Clara Cortés recitarà alguns poemes que serveixen de material a Robert Gerhard per al es seves composicions, Júlia Campistany des de la instal·lació metàl·lica ens parlarà i expressarà des del cos, tot acompanyat i guarnit amb el recital de Bru Curbella i Andreu Miret amb música de Robert Gerhard i músics contemporanis seus de Catalunya.

Hem trobat en l'estructura del Lied la inspiració ideal per aquest projecte. Reinterpretem aquest tipus de composició per a transformar-la en una peça de moviment, usant el circ i el text tot fent un paral·lelisme de la veu i el piano. Volem centrar-nos en l'estil íntim on la poesia i el moviment es fonen totalment. De la mateixa manera que la veu i el piano s'abracen en la composició del Lied, el moviment i el text s'abraçaran com a dos iguals en la nostra. Cadascuna de les intèrprets s'encarregarà de personificar els respectius elements al llarg de la peça, que finalitzarà en un duet on ambdós es confondran i fondran com a un d'únic. L'escenografia i l'espai sonor (inspirat també en l'obra de Robert Gerhard embolcallaran la peça per a donarli el volum que desitgem.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 27/12/2020
Entrega total i passió!!
Gràcies als joves i professionals de la música (veu i piano) i del circ hem pogut gaudir d’un dia preciós per l’oida, la vista i per sobretot per l’ànima!!
Geni
28/12/2020

¡Compartir!

Organizado por

La Fàbrica de Lied

Ver detalles