PANTALEÓ - AFLUENTS

PANTALEÓ - AFLUENTS

Ver entradas
PANTALEÓ - AFLUENTS

PANTALEÓ - AFLUENTS

VOILÀ!. C/ COS, 74 MANRESA. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Pantaleó, nom artístic de Gerard de Pablo, torna al Bages amb nou disc i ho fa en acústic a la sala de concerts Voilà! acompanyat de la veu d’Anaïs Vila.

Una oportunitat per viure una experiència d’alt voltatge emocional i íntima on el treball de la veu serà l’epicentre d’aquesta experiència. Un viatge místic acompanyat de videoprojeccions amb la intenció de deixar fora el soroll interior de l’espectador per convidar-lo a la pausa i a la reflexió.

Aquest nou treball evidencia un canvi de rumb en la sonoritat i en el caràcter del projecte. Deixa enrere el so més pop i lluminós dels últims àlbums per endinsar-se en un folk més introspectiu, intencionadament indie, però sense perdre el segell melòdic de les seves composicions.

El procés de creació d’Afluents ha estat un recorregut de dos anys de reflexions i recerca sonora en el seu home studio a Terrassa. Una separació de parella i una situació personal

complexes van generar en l’artista la necessitat de posar música i paraules en un moment d’inflexió vital acompanyat d’una profunda preocupació pel col·lapse climàtic.

Buscant el seu amor propi i l’equilibri amb el seu entorn inicia un diàleg constant entre el seu jo més personal i la naturalesa que l’envolta, amb les seves contradiccions i els seus punts en comú.

PREU D'ENTRADA ANTICIPADA: 12€ / PREU TAQUILLA: 15€

- També podreu sopar coques abans, durant o després del concert.

- Per garantir que estigueu junts a la mateixa taula cal que compreu les entrades juntes.

- En cas que hi hagi alguna persona que vulgui afegir-se a la vostra taula després d'haver fer la compra envieu-nos un mail a entrades@voila.cat i farem el possible per poder afegir-la.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

3 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 11/02/2022
Màgic
Un deliciós viatge musical amb les composicions de Pantaleó i les veus precioses i afinades del Gerard, l'Anaïs Vila i l'Enric Verdaguer
Josep Vila
12/02/2022
Opinión verificadaAsistió el 11/02/2022
Curacion
Feu un gran noche de música tranquila con un trio de voces perfectamente sincronizadas y un audiovisual muy sugerente. Un 10!!
Pitu
12/02/2022
Opinión verificadaAsistió el 11/02/2022
Quines veus!
Relaxant i amb una qualitat musical brutal.
Natàlia
12/02/2022

¡Compartir!

Organizado por

VOILÀ!PRO

Ver detalles