Parné

Parné

Ver entradas
Parné

Parné

Centre Moral i Cultural del Poblenou. C. de Pujades, 178, 08005 Barcelona. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

COMPANYIA
Glòria Ribera

SINOPSI

Glòria Ribera treballa per la recuperació i la revisió de la cançó d’avanguarda dels anys vint que la història de l’art no ha sabut entendre. PARNÉ és activisme de gènere i de classe, un espectacle de creació i innovació de les varietats, els cuplets i la revista.
Amb l’humor per bandera, replanteja el fet escènic com una experiència transversal davant d’una falsa nova normalitat. Un collage de política i glamur que reivindica la vida més enllà de la norma.


DURADA
60 minuts

IDIOMA
Català i castellà

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
12 anys

FITXA ARTÍSTICA

DIRECCIÓ, DRAMATÚRGIA, PRODUCCIÓ I VEDET: Glòria Ribera
PRODUCCIÓ MUSICAL: Gerard Valverde
ASSESSORAMENT D’ESCENA: Alejandro Curiel
FIGURINISME I ESPAI: Patricia Albizu
CONFECCIÓ DE VESTUARI: Javier Navas
DISSENY I TÈCNICA D’IL·LUMINACIÓ: Anna Boix
TÈCNIC DE SO: Eugeni Alsedà
CONSTRUCCIÓ D’OBJECTES: Ramon Ribera
REALITZACIÓ AUDIOVISUAL: Eva Balcells i Anaïs Mateo
ASSISTENT DE PRODUCCIÓ: Ona Sallas
PRODUCCIÓ EXECUTIVA: José y sus hermanas
COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega, Festival TNT Terrassa Noves Tendències, Fira Mediterrània de Manresa i Antic Teatre
COL·LABORACIÓ: Impremta Barnola i BCN Servilux
AMB EL SUPORT DE: Fabra i Coats Fàbrica de Creació, El Graner Centre de Creació de la Dansa i les Arts Vives i Konvent Zero
AGRAÏMENT ESPACIAL: Amalia Calderón
AGRAÏMENTS: Ignacio de Antonio Antón, Maria Aponte, Juanmo, Javier Barreiro, Francesc Cuéllar, Elliot Fischer, Gloria G. Duran, Marta Gibal, Núria Isern, Miguel Molina, Quim Pujol i Festival Càntut

BIO DE LA COMPANYIA

Glòria Ribera Gibal (Guissona, 1994) és graduada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Formada en cant clàssic, violoncel, clown i escriptura creativa. Actriu fundadora de la companyia José y sus hermanas amb Los bancos regalan sandwicheras y chorizos (Talent IT), Arma de construcción masiva (Festival TNT) i Explore el jardín de los Cárpatos (Festival Grec, Festival TNT, Festival Temporada Alta, Teatre Lliure i MeetYou Valladolid).
Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria, la seva primera peça de creació, s’ha pogut veure a FiraTàrrega 2019, al cicle de Noves Escenes de la Fundació Catalunya La Pedrera, al programa Districte Cultural de Barcelona El Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida o a l’Antic Teatre, entre d’altres.
PARNÉ, la seva última creació, es va estrenar amb coproducció de FiraTàrrega, del Festival TNT Terrassa noves Tendències, de la Fira Mediterrania de Manresa i de l’Antic Teatre.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

6 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 22/10/2022
Parne
Totalment recomanable. Una artista de cap a peus. Espectacle innovador i fresc
Sidney
23/10/2022
Opinión verificadaAsistió el 22/10/2022
Espectacle fresc, iconoclasta i MOLT entretingut
La Glòria Ribera t'atrapa des de l'inici, l'espectacle involucre a l'espectador perquè amb humor, bones cançons ben interpretades i molt "desparpajo" parla de com som i com es el mon en el que vivim. Leer más La Glòria és una gran artista.
Roser
23/10/2022
Opinión verificadaAsistió el 22/10/2022
Super Parné!!!!
Me ha encantado este show, genial!!!! Lo volvería a ver! Muy original, personal y potente! El vestuario precioso, el juego de luces muy bien hecho, y la música increíble! Solo una cosita, para la gen Leer más e que no oímos muy bien (estoy sorda de una oreja), estaría bien tener acceso al texto (subtítulos, documento en papel, etc.).
Joanna
23/10/2022
Opinión verificadaAsistió el 22/10/2022
Parné
Muy bien
Elena
23/10/2022
Opinión verificadaAsistió el 22/10/2022
Puro talento y reivindicación!
Maravillosa Artista. No pierde tu atención ni un segundo. Lleva todo el espectáculo con maestría y carisma. Fundamental re conocer esta página de la historia del teatro y traerla al hoy. Bravisimaaaaa Leer más
Luciana
23/10/2022
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Festival Escena Poblenou

Ver detalles