PAU FIGUERES: del Sol a la Lluna

PAU FIGUERES: del Sol a la Lluna

Ver entradas
PAU FIGUERES: del Sol a la Lluna

PAU FIGUERES: del Sol a la Lluna

Finca del Rafal des Porcs . Lloc de trobada: davant Església des Llombards. Ver mapa

13/07/2019

20:30

Compra tus entradas

Anticipada (només online)

Hasta el 12/07/2019

12,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Quan Pau Figueres compon música, tracta de recrear les sensacions que li transmet l’obra dels seus referents, músics els quals admira, en un procés intuïtiu. Deixant-se endur per ritmes i emocions ha creat els temes que ha reunit sota el títol “Nada Nuevo Bajo El Sol”(2018): un àlbum que combina sons bàsics i orgànics, com la guitarra flamenca, les percussions i el baix elèctric flamenc, amb sons electrònics de sintetitzadors modulars, teclats, samplers i guitarra elèctrica.

El resultat és un mosaic musical més flamenc, més modern, més dur que discos anteriors, on fusiona les tonades flamenques amb funk, trap, pop i ambience.

Amb Pau Figueres (guitarra), Darío Barroso (guitarra), Ismael Alcina (baix elèctric) i Arnau Figueres (percussions) viatjarem del sol a la lluna, en el crepuscle màgic que cada any ens regalen els jardins del Rafal dels Porcs, la possessió que va veure créixer Blai Bonet.

AMB TAST DE VINS DEL CELLER SERRES DE LLEVANT, SANTANYÍ

10è FESTIVAL LA LLUNA EN VERS - JUNY/SETEMBRE 2019 - FUNDACIÓ MALLORCA LITERÀRIA

Punt de trobada: 19.30H Església d’Es Llombards, 19.30h // Servei de transport gratuït fins al lloc del concert.Política de acceso

Política d'accés de menors: LA LLUNA EN VERS ÉS FAMILY FRIENDLY! L'entrada als espectacles de LA LLUNA EN VERS és gratuïta per a menors de 12 anys. És imprescindible que vagin acompanyats d'un adult responsable. No es recomana l'accés dels menors de 3 anys i, en tot cas, caldrà que els adults responsable tinguin cura que els menors assistents no interfereixin en el correcte desenvolupament i gaudi dels espectacles per part de la resta de públic.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Fundació Mallorca Literària

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información