Pau Puig & Cati Plana

Pau Puig & Cati Plana

Ver entradas
Pau Puig & Cati Plana

Pau Puig & Cati Plana

Plaça. Plaça Esglesia . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Pau Puig & Cati Plana
Dissabte 4 de setembre a les 12 h
Plaça de l’Església
Capafons


Revisitant els gèneres tradicionals, presenten el disc TRETZE VARES. Jota, bolero, dansà, contrapàs, nadala, rumba, sardana curta, ball de noces,
fandango, ball pla, contradansa, corranda, havanera, vals...

Es tracta d’una tria amable i propera, de temes tradicionals anònims prou
emblemàtics, però també utilitzen algun tema d'autor que els enamora i que és fidel al gènere que representa. Amb arranjaments senzills, gairebé minimalistes, tocats amb molt d’amor i buscant el treball dels detalls, de les petites coses i maneres de tocar poc habituals amb els nostres instruments.
Finalment s'han decidit a enregistrar-lo i ho han fet de la manera més casolana possible, a casa del Pau Puig i amb un sol micròfon. Per a les mescles han comptat amb la inestimable col·laboració d’en Pau Vinyoles. Han editat el disc amb el Segell Microscopi.

Els seus instruments son la dolçaina en F, el bansuri (flauta travessera de canya) i l'acordió diatònic. L'aposta per la dolçaina en F vol reivindicar aquest instrument que està clarament en desús degut a l'estandardització de la dolçaina i que seria bo revitalitzar. Aquest disc ha quedat en 8è lloc dels 20 millors discos del món de música folk del mes d’abril de 2021 per la World Music Charts Europe.  És la primera vegada que un disc amb la dolçaina com a co-protagonista rep aquest reconeixement. Anteriorment només l’Ham de Foc, Miquel Gil o Mª del Mar Bonet havien entrat en aquesta llista.

Pau Puig, dolçaina
Cati Plana, acordió diatònic.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 4/09/2021
Duo de música folk genial
El concierto del sábado era una maravilla, música acompañada de un vermutillo de lujo. Y todo eso en un ambiente fantástico, delante de la puerta de la iglesia de Capafonts, un pueblo pintoresco con m Leer más cho paisaje y una gente muy amable. Gracias otro vez a los organizadores, a los músicos y a la gente del pueblo por su bienvenida tan cordial.
Susanne
5/09/2021

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Ver detalles