Pau Vallvé

Pau Vallvé

Ver entradas
Pau Vallvé

Pau Vallvé

Pati de l'Òs. Ronda de Francesc Camprodon, 2. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Pau Vallvé, guitarra, ritmes i veu

Darío Vuelta, baix, teclats, samplers i llums


 


Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de llargues gires presentant els seus anteriors treballs, Pau Vallvé torna a per presentar el seu 17è disc titulat “La vida és ara”, el 6è signat sota el seu nom. El disc se l’ha auto-editat ell mateix i, com ja és tradició en ell, l’ha composat, tocat, mesclat i produït ell sol al seu estudi. El nou disc de Pau Vallvé és el disc d’algú que ha arribat finalment a ser feliç i de cop se n’adona. D’algú que poc a poc ha aconseguit anar-se desprenent de tots els tics que l’encallaven i finalment pot fer un disc sense cridar, sense drames i cantan-te a l’orella que la vida és ara, que mori l’odi, i que, ens agradi o no, som com troncs baixant pel riu. Al Pati de l’Ós ens presentarà la nova formació amb la qual presenta el disc, acompanyat únicament de Darío Vuelta al baix, teclats i fent també les llums des de l’escenari. 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

6 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 27/08/2021
un gran concert
Gran concert. Em va agradar molt. Vaig vibrar i em vaig emocionar amb les cançons del Pau. Un concert molt especial per recordar. Un espai molt bonic i agradable.
Eva
7/09/2021
Opinión verificadaAsistió el 27/08/2021
Top!
Genial!
Marc
30/08/2021
Opinión verificadaAsistió el 27/08/2021
CONCERTÀS DE PAU VALLVÉ AL PATI DE L´ÒS DE VIC
Vam gaudir d'un concertàs del Pau Vallvé a Vic. El Pati de l'Òs del Seminari, és un lloc magnífic per concerts, amb molt bona acústica i proximitat amb els músics. Enhorabona Pau per la bona música Leer más ue fas i per la qualitat dels músics que t'acompanyen. Un gran concert !!
Xavier Codina
28/08/2021
Opinión verificadaAsistió el 27/08/2021
Pau Vallbé
Gran talent, espectacle excel.lent!!!
Joan
28/08/2021
Opinión verificadaAsistió el 27/08/2021
Primera vegada
Ahir va ser el primer dia que el vam poder gaudir en directe! Va ser una grata sorpresa positiva. Una gran vetllada! Per molts anys de música Pau!
Montse
28/08/2021
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalles