Quincas (La mort i la mort) - Cia. Xangô

Quincas (La mort i la mort) - Cia. Xangô

Ver entradas
Quincas (La mort i la mort) - Cia. Xangô

Quincas (La mort i la mort) - Cia. Xangô

Sala Trono Armanyà. Carrer d'Armanyà, 11, 43004. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

QUINCAS (LA MORT I LA MORT)

Cia. Xangô (Illes Balears)


Sinopsi

Fins avui continua molta confusió al voltant de la mort d’en Quincas Bram d’Aigua. Dubtes per explicar, detalls absurds, contradiccions en la declaració dels testimonis, llacunes diverses. No són segures hora, lloc ni darrera frase. La família es manté intransigent en la seva versió d’una mort tranquil·la, de matí, sense testimonis, sense aparat, sense frase, i en canvi la versió dels amics parla d'una mort esdevinguda quasi vint hores després, en l’agonia de la nit, quan la lluna es va desfer damunt la mar i s’esdevingueren fets misteriosos al passeig del moll de Bahia. La frase final, presenciada per testimonis capaços i repetida de boca en boca, va representar, a parer d’aquella gent, un testimoni profètic, un missatge de profund contingut.


Català / 70 min


Fitxa artística

Autoria: Jorge Amado.

Traducció: Gabriel de la S.T. Sampol.

Adaptació i dramatúrgia: Joan M. Albinyana i Òscar Muñoz.

Director: Joan M. Albinyana.

Intèrpret: Òscar Muñoz.

Espai escènic: Joan M. Albinyana i Òscar Muñoz.

Il·luminació i espai sonor: Joan M. Albinyana.

Figurinisme: Jaume Gayà i Juan G. García.

 

Crítica

“On estigui Òscar Muñoz està la història. On estigui el seu gest, les seves moltes mirades. On estigui la seva veu (veus) i el seu relat, s'aixeca com un sortilegi el realisme màgic avançat de Jorge Amado.” (Juan Carlos Olivares, TimeOut) 


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Sala Trono Armanyà

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información