Ramon Mirabet al Festival SOM de mar

Ramon Mirabet al Festival SOM de mar

Ver entradas
Ramon Mirabet al Festival SOM de mar

Ramon Mirabet al Festival SOM de mar

Jardins de Santa Clotilde. Passeig Jardins, s/n. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Si el riu baixa amb força tens dues opcions: deixar-te portar a un mar de dubtes o intentar remuntar a contracorrent fins arribar a la millor riba. No importa els cops que caiguis a terra, si no les ganes i l’energia que posis per alçar-te. Ramon Mirabet sap que per molt lluny que estigui l’horitzó anhelat cap esforç suposarà una pèrdua de temps. Mai ens hem de conformar amb el que ja tenim, sempre s’ha de tornar a començar, sortir al carrer i enfrontar-se a nous reptes per enriquir-se i, amb una mica de sort, per sentir-se més alliberat. 

Els nous reptes del Ramon Mirabet els podreu llegir en les noves cançons. Alçat com creador, productor i espectacular intèrpret, Mirabet ens apropa a un món on la èpica es fon amb la senzillesa, on res es queda a mitat de camí. Noves cançons amb noves sonoritats que arriben fins a l’epicentre del rock, fins el mateix nucli dels gens que ens fan ballar o fins a la mateixa arrel de la tendresa.

Ramon Mirabet segueix demostrant amb “Begin Again” que la seva no és una carrera convencional, que és un home disposat a mirar el pas de la corrent des de la riba i que la seva veu segueix sense trobar rival. 

Begin Again” és un disc fracturat amb la paciència que requereix qualsevol cosa de la que et puguis sentir satisfet. Un disc visceral fet a base de cops contra els murs del temps, de la inspiració i de la pressió. Ramon Mirabet ha tingut clar que aquest disc havia de ser el millor disc que volia fer just en aquest moment i que res ni ningú alteraria els seus plans. Les cançons de “Begin Again” estan escrites des de l’amor i des de la ràbia positiva que t’ajuda a allunyar rancors, del que has vist i viscut en viatges, de les amistats correspostes i des de la convicció que tornar a començar no suposa donar ni un pas enrere.

SOM de mar, el Festival de Lloret de Mar que tindrà lloc del 23 al 30 d'agost al meravellós espai dels Jardins de Santa Clotilde.

Més informació a somdemarfestival.com

***AFORAMENT LIMITAT. Ús de mascareta obligatori en tot el recinte segons normativa vigent per a la contenció del COVID-19. Caldrà complir les mesures de seguretat que apliqui l'organització***

***Esdeveniment per tots els públics. Entrada gratuïta pels menors de 3 anys***

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

24 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 28/08/2020
Espectacular
Derroche de empatía y generosidad por parte de Ramon Mirabet y su banda. A los 30 minutos se suspendió en concierto por temporal. Ramon Mirabet y su banda esperaron y como no podían volver a conectar Leer más sus equipos por peligro eléctrico, decidieron seguir con el concierto de manera acústica, sin mezclas, amplificadores ni altavoces. Otro hubiera dicho, lo siento, las inclemencias del tiempo nos impiden seguir. Ellos, no. Más de 1 hora de concierto íntimo con los espectadores que quedaban. Nadie senlo podía esperar. Espectacular.
Ramon
31/08/2020
Opinión verificadaAsistió el 28/08/2020
Dos concerts en un: un autèntic regal!
Va ser un concert molt especial. Tot i la "desgràcia" de la pluja, vam poder gaudir d'un acústic improvisat i íntim que ens va fer disfrutar com mai!
Judit
31/08/2020
Opinión verificadaAsistió el 28/08/2020
Gran artista y gran capacidad de adaptación
Ramón Mirabet sipo adaptarse a las inclmencias del tiempo, esa capacidad de adaptación es admirable. Gran nivel tanto de la parte normal del concierto como de la parte acustica !!
Jordi
31/08/2020
Opinión verificadaAsistió el 28/08/2020
Ramon Mirabet
Em va semblar una meravella! El lloc i encara més en Ramon Mirabet. Va ésser fantàstic!
Arlette
30/08/2020
Opinión verificadaAsistió el 28/08/2020
Maravilloso
Gracias a la lluvia fue una noche mágica. El acústico con todos me tocó el alma.
Isabel
30/08/2020
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

U98 Music

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información